Yandex Metrica

Sağanak yağış geliyor: İstanbul ve Ankara için kritik uyarı: Hafta sonuna dikkat

Sağanak yağış geliyor: İstanbul ve Ankara için kritik uyarı: Hafta sonuna dikkat

Meteorolojinin hava durumu verilerine göre sağanak yağmurlar İstanbul ve Ankara'da etkili olunması bekleniyor. Haftanın geri kalanında yağmur etkisini devam ettirecek.

Gündem

23.01.2024, 19:56

Meterolojinin verilerine göre hava durumu, İstanbul'da sağanak yağmur devam edecek. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde cumartesi-pazar günlerinin yağmurlu olacak.

Meteoroloji'den yapılan açılamada, haftanın geri kalanında yağmur etkisini artıracak. Hava sıcaklıklarının azalmasıyla yurdu etkisi altına alan sağanak yağmurlar İstanbul ve Ankara'ya da geldi.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, yurdun güneydoğusunda güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

31 Mart'ın şifresi burada: İşte emanet oyların dağılımı ve AK Parti seçmeninin davranışı 31 Mart'ın şifresi burada: İşte emanet oyların dağılımı ve AK... Haberi Görüntüle

PKK'ya Mehmetçik darbesi! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon PKK'ya Mehmetçik darbesi! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon Haberi Görüntüle

SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bolu, Düzce, Ordu, Sivas ve Adıyaman çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading