Yandex Metrica

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş gelişme! Kayalıkların altına gizlemişler

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş gelişme! Kayalıkların altına gizlemişler

Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin yeni gelişme yaşandı. Gözaltı sayısı 17'ye yükselirken cinayette kullanılan silah kayalıklara gizlenmiş şekilde bulundu. Zanlıların verdiği ifadede 5 dakika detayı dikkat çekti.

Gündem

23.01.2024, 18:46

Ünlü sunucu Ece Erken'i ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Yeşilköy'de bir restoranda silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti. Türkiye'nin konuştuğu cinayette gelişme yaşandı.

Korhan Berzeg öldü mü? Kemikler Korhan Berzeg'e mi ait? Korhan Berzeg öldü mü? Kemikler Korhan Berzeg'e mi ait? Haberi Görüntüle

GÖZALTI SAYISI 17 OLDU

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce olaya karışan şüphelilerin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, olayın failleri olan Kadir Yasak ve Ali Yasak da aralarında bulunduğu 11 şüpheli 29 Ocak'ta yakalandı. Devam eden soruşturmada, şüphelilere yardım ve yataklık yaparak kaçmalarına imkan sağlayan 6 kişi daha yakalandı.

Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Haberi Görüntüle

KAYALIKLARA GİZLEMİŞLER

Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aralamalarda 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca cinayette kullanıldığı düşünülen ruhsatsız tabanca, yapılan kamera çalışmaları sonucunda Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında gizlenmiş halde bulundu.

Adli tatil ne zaman, hangi tarihte başlayacak 2024? Adli tatil başlangıç tarihi nedir? Adli tatil ne zaman, hangi tarihte başlayacak 2024? Adli tatil... Haberi Görüntüle

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Ruhsatsız tabancanın yapılan balistik incelemesinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kullanıldığı belirlendi. Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra adliyeye götürüldü.

Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi? Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray,... Haberi Görüntüle

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

Emniyet tarafından yapılan açıklamada, “Cinayet olayının tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, olayın failleri olan Kadir Yasak ve Ali Yasak’ın da aralarında bulunduğu 11 şüpheli şahıs 29.01.2022 tarihinde yakalanmış, olayın aydınlatılmasına ilişkin devam eden çalışmalarda şüphelilere yardım ve yataklık yaparak kaçmalarına imkan sağlayan 6 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aralamalarda 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş, ayrıca cinayet olayında kullanıldığı düşünülen ruhsatsız tabanca, yapılan kamera çalışmaları sonucunda Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında gizlenmiş vaziyette ele geçirilmiş, ruhsatsız tabancanın yapılan balistik incelemesinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüne sebebiyet veren tabanca olduğu tespit edilmiştir.
Şube Müdürlüğümüzde yasal işlemleri tamamlanan 17 şüpheli şahıs, 07.02.2022 tarihinde Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir” denildi.

İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! İstanbul'da kuvvetli yağış hasara neden oldu: Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu! Haberi Görüntüle

BEŞ DAKİKA BEKLEYİN GERİLİMİ

Bakırköy Adliyesine gönderilen şüphelilerin, ilk ifade ve sözlü beyanlarında olayla ilgili detayları da anlattıkları öğrenildi.Sözcü'de yer alan habere göre; Kadir Yasak'ın emniyet ifadesinde, restorana Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürmek için gitmediğini, iki tarafın da aracı olduğu 65 bin liralık bir borç konusu olduğunu söylediği öne sürüldü. Yasak kardeşlerin “İçeriye girdik; aracı olduğumuz konuyla ilgili konuşmak istediğimizi söyledik. Bize ‘Beş dakika bekleyin' dedi. Zaten 5 dakika konuşacaktık. Bu tavrından ötürü öfkelendik. Yanımıza gelince de tartışma yaşandı” dedikleri öğrenildi.

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti? Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred... Haberi Görüntüle

HAKARET VE KÜFÜRLEŞME

Cinayet silahını kullandığı iddia edilen ve 7 el ateş eden Kadir Yasak'ın “Konuşma sırasında hakaret ve küfürleşme yaşandı. Kendimi kaybettim. Bacağına ateş ettim. Öldürme kastım yoktu” dediği öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading