Sadullah Ergin iddiası ortalığı karıştırdı: CHP'lilerden yoğun tepki!

Şu an DEVA Partisi'nde siyaset yapan eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'nin Hatay'da CHP listesinden aday olacak iddiası CHP'lileri kızdırdı.
HDP'nin de içinde olduğu yedili masada, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti seçimlere CHP listelerinden girecek.
Milletvekili listelerinin açıklanmasına sayılı günler kala ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı. FETÖ kumpası Balyoz ve Ergenekon davasını başlatan dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin'nin, Hatay'da CHP listesinden DEVA Partisi Milletvekili adayı olacağı iddiası CHP'lileri çıldırtmaya yetti.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANIYOR
CHP'li sosyal medya kullanıcıları ''Şimdi CHP'liler nasıl oy verecek?'' şeklinde tepkilerini dile getirdi.
Gazeteci Şaban Sevinç de Ergin'in adaylık iddiasıyla ilgili olarak “Türk yargısını FETÖ’ye teslim eden Anayasa değişikliğinin mimarı. Yargının FETÖ’ye geçmesiyle silahlı kuvvetlerdeki Atatürkçü subaylar, gazeteciler, CHP'liler, öğretim üyeleri kumpas davalarla linç oldu.” ifdelerini kullandı.
