Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sabotaj şüphesi! Marmaris'teki yangın neden çıktı? Bakan 2 olayı paylaştı

Sabotaj şüphesi! Marmaris'teki yangın neden çıktı? Bakan 2 olayı paylaştı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, sabotaj iddialarıyla ilgili konuştu. Yangının çıkış saatinin havanın kararmasına yakın olduğunu ve yangının üç ayrı yerde çıkması nedeniyle bu kuşkunun olduğunu dile getirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:27

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, CNN Türk canlı yayınına katılarak Marmaris'teki orman yangını hakkında bilgi verdi. Söndürme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Bakan Kirişçi, yangının kontrol altına alınma aşamasında olduğunu söyledi. Bakan Kirişçi, yangınla ilgili sabotaj iddialarıyla ilgili de konuştu. Kirişçi, "Devletimizin ilgili birimleri bu konuya dair araştırmalarını yapıyorlar. Biz Tarım ve Orman Bakanlığı olarak bu konuda bir görüş beyan etmemiz çok doğru olmaz. Çünkü elimizde bir delil yok" dedi.

Birlikte başaracağız! Hamza Dağ: İzmir'in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı... Haberi Görüntüle

"SABOTAJ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURUYOR MUSUNUZ?"

Ahmet Hakan'ın "Bir sabotaj ihtimali üzerinde duruyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Bakan Kirişçi, "Tabi Bakanlık olarak bizim ilgi alanımızda olan bir konu değil. Ama tabi ki her vatandaş gibi bizimde aklımıza geliyor." dedi.

Survivor Yunus Emre bebeğini mi kaybetti? Yunus Emre Özden eşi... Haberi Görüntüle

SABOTAJ İHTİMALİ İÇİN İKİ NEDEN SIRALADI

Bu ihtimali neden değerlendirdiklerini de anlatan Kirişçi, "20.02'de yangını fark ediyoruz. Bu saat havanın kararmasına yakın olan saat olması ve yangının üç ayrı yerde çıkması bizde de bu kuşkuları uyandırıyor." şeklinde konuştu.

CHP'lilerin para sayma videosu Yunan basınında: 'O video İmamoğlu'nu bitirdi' Haberi Görüntüle

"ELİMİZDE DELİL YOK"

Ellerinde henüz bir delil olmadığını belirten Kirişçi, "Devletimizin ilgili birimleri bu konuya dair araştırmalarını yapıyorlar. Biz Tarım ve Orman Bakanlığı olarak bu konuda bir görüş beyan etmemiz çok doğru olmaz. Çünkü elimizde bir delil yok. Biz sadece yangının 3 ayrı noktada çıktığını belirlemiş durumdayız ve 8 dakika içinde müdahale etmiş bulunmaktayız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading