Yandex Metrica
SON DAKİKA
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'ndan Cumhur İttifakı'na yeşil ışık

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'ndan Cumhur İttifakı'na yeşil ışık

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nda yaşanan gerilimler nedeniyle Cumhur İttifakı'na katılmak için yeşil ışık yaktı.

Gündem

23.01.2024, 17:59

2023 seçimlerinin öncesinde Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı arasındaki rekabet üst düzeye çıkmış durumda.

AK Parti ile MHP, iktidarda kalınan süre boyunca yapılan hizmetleri anlatarak millete ulaşmayı planlarken Millet İttifakı'nda, taht kavgaları nedeniyle her gün yeni bir kriz patlak veriyor.

CHP ile İyi Parti'nin adaylık krizinin üzerine HDP'nin de ciddiye alınmayı istiyor olması, ittifakta iplerin gerilmesine neden oldu.

temel karamollaoğlu

Bilim ve kültür yuvası! Hilmi Türkmen'den Üsküdar'a yeni hizmet: Ecdat... Haberi Görüntüle

SAADET PARTİSİ CUMHUR İTTİFAKINA KATILIR MI?

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün, partinin gelecek planlarında Cumhur İttifakı'na yer vermesi, Saadet Partisi tabanında tartışmaların fitilini ateşlemişti.

Her fırsatta Cumhur İttifakı'na karşı olduğunu dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da son yaptığı açıklamada, bu fikrinden dönebileceğinin sinyalini verdi.

Sözcü gazetesinden Ruhat Mengi'ye konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, Millet İttifakı'ndan kopup Cumhur İttifakı'na geçmek için şartlarını sıraladı.

Karamollaoğlu, "Bugüne kadar bizim itiraz ettiğimiz bütün hukuksuzlukları ortadan kaldırır, yanlışlarından dönerlerse AK Parti ile ittifak yapabilirim. Dediğim gibi, bunlardan birisinin olması lazım." şeklinde konuştu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading