Yandex Metrica

Rüşvet operasyonundan sonra görevinden uzaklaştırıldı! CHP’li belediye başkanına hapis cezası

Rüşvet operasyonundan sonra görevinden uzaklaştırıldı! CHP’li belediye başkanına hapis cezası

Bilecik Belediyesi'nde geçtiğimiz yıl düzenlenen rüşvet operasyonunun ardından görevinden uzaklaştırılan CHP'li Belediye Başkanı Semih Şahin'e farklı bir davadan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi. CHP'li Şahin’in cezasının onanması durumunda yasalar gereği Başkanlık görevi düşmüş olacak.

Gündem

23.01.2024, 22:20

 Bilecik Belediyesi'nde bir müteahhidin kendisinden rüşvet istenildiğine dair şikayeti üzerine başlatılan soruşturmalar kapsamında geçtiğimiz yıl Bilecik Belediye binasına polis rüşvet  operasyonu düzenlenmişti.

Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım 2 haftada yapıldı! Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım... Haberi Görüntüle

RÜŞVET ÇARKI ORTAYA ÇIKTI 

Yapılan soruşturmalarda  yüz binlerce dolarlık büyük rüşvet çarkıda tek tek ortaya çıkmıştı. Operasyon sonrası CHP'li Belediye Başkanı Semih Şahin, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmış, Şahin'in baş danışmanı Selçuk E. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Başka davadan daha yargılanan CHP'li Şahin, o davadan 2 yıl 1 ay hapis cezası aldı.

MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan bayram mesajı: Hakkın, haklının ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan bayram mesajı: Hakkın, haklının ve mazlumun... Haberi Görüntüle

HAPİS CEZASI VERİLDİ 

Bilecik'te Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay, Belediyede çalışan eşi Gülnur Ay'ı ziyaret etmiş ve bu ziyarete ait çekilen fotoğrafı ise sosyal medya adresinden paylaşımda bulunmuştu. CHP'li Şahin bu fotoğrafı alıntılayarak, "CHP İl ve İlçe yönetimlerini göreve davet ediyorum. İş takipçilerinin diyetini partiye ödetmeyin. CHP'li Belediyede Türkan Saylan kreşimiz kimlere emanet edildi görün" şeklinde paylaşım yapmıştı. Abdullah Ay ve eşi ise bu paylaşım üzerine CHP'li Şahin'e dava açtı. Bilecik 1'nci Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davada mahkeme, Semih Şahin'i, "Kişisel verileri hukuka aykırı bir şekilde verme veya ele geçirme suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading