Yandex Metrica

Rize-Artvin Havalimanı'na ilk yolcu uçağı indi! Vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Rize-Artvin Havalimanı'na ilk yolcu uçağı indi! Vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla resmi açılışı yapılacak olan Rize-Artvin Havalimanı’na ilk yolcu uçağı indi.

Gündem

23.01.2024, 19:16

İstanbul'dan Rize-Artvin Havalimanı'na ilk yolcu uçağı indi. İlk sefer bugün saat 10.30'da gerçekleşti. 320 yolcusu ile piste inen THY uçağının isminin 'Rize-Artvin' olması dikkat çekerken, uçağı kullanan pilotun da Rize-Pazarlı Mustafa İnanç Ersoy olduğu öğrenildi.

İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER

İstanbul'dan Rize'ye gelen ilk yolcular mutluluklarını dile getirirken, böyle bir havalimanı ve eseri memleketlerine kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini ilettiler. Öte yandan uçağın ilk iniş anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

 

23 Nisan'da borsa açık mı? Çocuk Bayramında Borsa İstanbul kapalı mı? 23 Nisan'da borsa açık mı? Çocuk Bayramında Borsa İstanbul kapalı... Haberi Görüntüle

YOLCULAR ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU TARAFINDAN KARŞILANDI

Uçaktaki yolcular, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile alanda bulunan kişilerce çiçeklerle karşılandı.
Uçaktan ilk olarak THY Genel Müdürü Bilal Ekşi indi. Ekşi, gazetecilere, havalimanının Rize ve Artvin için önemli bir proje olduğunu söyledi.

Teknoloji çağına ayak uyduruluyor! Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kuruluyor! Teknoloji çağına ayak uyduruluyor! Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kuruluyor! Haberi Görüntüle

THY GENEL MÜDÜRÜ EKŞİ'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

İnişi pilotlarla birlikte kokpitte gerçekleştirdiğini belirten Ekşi, "Çok güzel bir havalimanı. İnişi çok kolay. Üç kilometre pisti var. Bina olarak çok güzel. İnşallah bölge için hayırlara vesile olacak. Sayın Cumhurbaşkanı'mıza şükranlarımızı arz ediyoruz." dedi.
Ekşi, yolcularla tek tek selamlaştığını dile getirerek, "Ağlayanlar bile oldu mutluluktan. Çok gurur verici bir şey." diye konuştu.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN HER ANLAMDA YATIRIMLARLA DÜNYA'YA CEVAP VERİYOR'

Yolculardan Enis Alimoğlu, Rize'nin Davos'un karşılığı olduğunu belirterek, "İsviçre gibi yeşili bol. Şimdi onların cevabını vereceğiz. Yatırımla birlikte. Recep Tayyip Erdoğan her anlamda yatırımlarla Avrupa'ya, dünyaya cevap veriyor. Nokta nokta çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading