Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rezalete 'durdurma' mührü!  Mükremin Gezgin skandalına bakanlık sessiz kalmadı

Rezalete 'durdurma' mührü! Mükremin Gezgin skandalına bakanlık sessiz kalmadı

LGBT akımının Türkiye'deki "azılı" temsilcisi TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in skandalı ile "kutsal" sayılan annelik makamını ayaklar altına alındı. Skandalla tepkiler çok kısa sürede büyürken Mükremin Gezgin'in kurguladığı hamilelik oyununa alet olan hastane için Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçti. Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçti ve faaliyetleri durduruldu ve merkez mühürlendi.

Gündem

23.01.2024, 19:23

TikTok'ta Mükremin Gezgin skandalı sonrası Sağlık Bakanlığı; sosyal medyada doğum mizansenli videoların çekildiği Gaziosmanpaşa Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi’nin faaliyetlerini durdurdu ve merkez mühürlendi.

Yapılan denetimde medyada çıkan görüntülerde izlenen Tıp Merkezi'nin -2. katında yer alan ameliyathanesine gidildiğinde tabelasının değiştirilerek yerine doğumhane tabelasının asılarak çekimlerin bu mekanda yapıldığına dikkat çekildi.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024?... Haberi Görüntüle

KUTSAL ANNELİK MAKAMINI AYAKLAR ALTINA ALDI 

LGBT akımının Türkiye'deki "azılı" temsilcisi TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in skandalı ile "kutsal" sayılan annelik makamını ayaklar altına alındı. Skandalla tepkiler çok kısa sürede büyürken Mükremin Gezgin'in kurguladığı hamilelik oyununa alet olan hastane için Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçti. Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçerek, videonun çekildiği Gaziosmanpaşa Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi’nin faaliyetlerini durdurdu ve merkez mühürlendi.

AĞRI seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Ağrı'da hangi parti... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ 

Sağlık Bakanlığı; sosyal medyada doğum mizansenli videolar paylaşan Mükremin Gezgin hakkında harekete geçti.

Bakanlık; Mükremin Gezgin'in doğum videoları ve görsellerinin çekildiği Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi'nin faaliyetlerini durdurdu ve merkez mühürlendi.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Şikayet-Denetim-Değerlendirme Komisyonu'nda Mükremin Gezgin'in görüntülerini çekildiği Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi incelendi.

Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele mesajı: 600 bin mesai arkadaşımızla teröristlerin... Haberi Görüntüle

DOĞUMHANE TABELASININ ASILARAK ÇEKİMLER BU MEKANDA YAPILDI

Komisyon tıp merkezine yönelik olarak cezai müeyyide uygulanmasına karar verdi. Yapılan denetimde medyada çıkan görüntülerde izlenen Tıp Merkezi'nin -2. katında yer alan ameliyathanesine gidildiğinde tabelasının değiştirilerek yerine doğumhane tabelasının asılarak çekimlerin bu mekanda yapıldığına dikkat çekildi.

Denetim raporunda videonun devamında hasta odası olarak görülen mekanda yapılan çekimlerin kurumun 3. katında asansörün solunda bulunan ve kapı girişinden lazer odası olarak belirtilen odada yapıldığı ifade edildi.

Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi Mesul Müdür Dr. C.Ö; 4 Haziran 2022 tarihinde Cumartesi günü öğleden sonra mesai bitimi (saat 13.00'den sonra) bilgisi dışında olayın gerçekleştiğini, denetim saatinde olaydan haberdar olduğu ancak olaya müdahale şansının olmadığı ifade etti. Denetimin ardından Mükremin Gezgin'in doğum videoları ve görsellerinin çekildiği Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi'nin faaliyetleri durdurdu.

Kararda şöyle denildi: "15 Şubat 2008 tarih ve 267788 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmeliği'nin 37/2 maddesi kapsamında (Toplumun veya sağlık hizmeti alanların sağlığını olumsuz etkileyeceği düşünülen durumların ortaya çıkması halinde bu durum ortadan kaldırılana kadar sağlık kuruluşunun tamamında Valilikçe geçici olarak faaliyet durdurulur ve Bakanlığa bildirilir.) Tıp Merkezi'nin tamamının mühürlenmek suretiyle faaliyetinin durdurulması hususunu uygundur"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading