Yandex Metrica

Putin meydan okudu! Savaşta yenilmek istiyorsanız deneyin

Putin meydan okudu! Savaşta yenilmek istiyorsanız deneyin

Rusya Devlet Başkanı Putin, Batı'ya meydan okudu. Batı’ya yönelik tehditkar açıklamalarda bulunan Putin, “Batı Rusya'yı savaş alanında yenmek istiyorsa bunu denemelerini memnuniyetle karşılarız.” dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:31

Rusya Devlet Başkanı Putin, "Batı Rusya'yı savaş alanında yenmek istiyorsa bunu denemelerini memnuniyetle karşılarız. Batı dünyası son 10 yıldır Rusya'ya karşı çok agresif bir politika yürüttü. Bizi kontrol etmekte başarısız oldular" dedi.

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

BATI’YI TEHDİT ETTİ!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, parlamento üyelerine açıklamalarda bulundu. Putin "Bugün bizi savaş alanında yenmek istediklerini duyuyoruz. Ne dersiniz, bırakın denesinler. Batı'nın bizimle son Ukraynalıya kadar savaşmak istediğini defalarca duyduk. Bu Ukrayna halkı için bir trajedi. Ancak görünüşe göre her şey buna doğru gidiyor" ifadelerini kullandı.

“Batı, Rusya'yı kontrol etmekte başarısız oldu" diyen Putin, yaptırımların kendilerine zorluk yarattığını ama tahmin edilen ölçüde olmadığını söyledi. Putin, "ABD'nin öncüsü olduğu Batı dünyası özellikle son 10 yıldır çok agresif bir Rusya politikası yürütüyor" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading