Yandex Metrica

Putin'in 'Türkiye'yi gaz merkezi yapalım' teklifi sonrası bir hamle de İran'dan geldi!

Putin'in 'Türkiye'yi gaz merkezi yapalım' teklifi sonrası bir hamle de İran'dan geldi!

İran ve Türkiye yeni doğalgaz boru hattı inşasını görüştü. Rusya Devlet Başkanı Putin'in Türkiye'e doğalgaz merkezi kurulabilir teklifi sonrası İran'dan dikkat çeken bir hamle geldi.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sonrası Avrupa'da başlayan enerji krizine çözüm olarak Rusya Devlet Başkanı Putin'den gelen Türkiye önerisi, dünya gündeminin ana maddesi haline gelirken İran basınından dikkat çeken bir iddia geldi. 

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

İRAN-TÜRKİYE ARASINDA BORU HATTI MI KURULACAK? 

İran Petrol Bakanlığı haber servisi tarafından yayınlanan bir rapora göre, İran ve Türkiye, yeni bir boru hattı inşa etmeyi tartıştı. Konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmazken; İran basınında yer alan habere göre, İran ve Türkiye'den bakanlar Ankara'da bir araya gelirken, 25 yıllık bir gaz tedarik sözleşmesinin yenilenmesi veya İran'ın petrol arzını artırmasına olanak tanıyabilecek yeni bir anlaşma üzerinde çalıştıkları iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading