Yandex Metrica

PTT Genel Müdürü Gülten'den CHP'li Antmen'in iddialarına cevap

PTT Genel Müdürü Gülten'den CHP'li Antmen'in iddialarına cevap

PTT Genel Müdür Hakan Gülten, CHP'li Alpay Antmen'in PTT'de 8 bin liralık lüks montların vatandaşlara fatura edildiğine yönelik iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Gündem

27.03.2024, 20:42

PTT Genel Müdür Hakan Gülten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sn. Antmen, yine yalan söylüyor. 1. Rakamlar faturada dururken, hâlâ “8 bin lira” diye açıklama yapıyor. 2. Giysiler depremzede çalışanlarımıza dağıtılmışken, bizlerin aldığını iddia ediyor. İftira, vicdansızlık, insafsızlık… Bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz. Bu arada açıklama yapmak bile saçma olsa da üstümdeki her türlü giysiyi kendim satın aldım. Depremin ilk saatlerinden beri bölgede kendilerini göremediklerimiz, gurur duyduğumuz arkadaşlarımızın emeklerini yalanlarla lekeleyemez."

"Sn.@avantmen33 tarafından, 13 ve 14 Şubat tarihli birtakım faturalar servis edilerek ortaya atılan ahlaksız karalama kampanyası asılsızdır. Deprem bölgesinden yaptığımız pek çok paylaşımımızda açık bir şekilde görülmektedir ki söz konusu giysiler, iddia edilen tarihlerden önce de kullanılmıştır. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır ve hayâsızca ortaya atılan bu mesnetsiz iddiaların sahipleri kendilerinden utanmalıdır. Zor zamanlar yaşadığımız bu günlerde biz her zamanki gibi milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

Konuyla ilgili olarak daha önce de PTT'den bir açıklama gelmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading