Yandex Metrica

Sitede Ara

Provokatör CHP'li vekile Bakan Karaismailoğlu'ndan sert tepki!

Ulaştırma Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ödül törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmaya itiraz eden CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile bir tartışma yaşayan Bakan Karaismaismailoğlu, beraberindeki bazı partililerle birlikte salondan ayrıldı.

Gündem

06.02.2024, 05:57

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ödül töreninde; yaptığı konuşmada Basının önemine dikkati çeken Karaismailoğlu, "Kutsal bir meslek. Trabzon'da yaşayan herkesin hayatının önemli bir parçası. Gününün belirli saatlerini bu medya ile haberle iç içe geçirdiğimiz, hele haberleşmenin bu kadar kolay, bu kadar hızlı olduğu bir ortamda çok önemli bir konu. Bizi buraya davet eden, burada olmamıza vesile olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Haberi Görüntüle

CHP'Lİ VEKİLE TEPKİ

Daha sonra kürsüye gelen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın " 14 Mayıs'ta seçimleri biz alacağız" ifadelerine tepki gösteren Bakan Karaismailoğlu, "Burası siyaset yapma yeri değil, ben yapmadım sen neden yapıyorsun?" diye tartıştı. Ödül törenine katılanların araya girmesiyle sonlanan gerginliğin ardından Bakan Karaismailoğlu, salondan ayrıldı.

Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve Engin Polat için mahkeme son kararını verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve... Haberi Görüntüle

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU SALONDAN AYRILDI

Aynı zamanda AK Parti Trabzon 1'inci sıra milletvekili adayı da olan Bakan Karaismailoğlu, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 2022 Yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı. Törende selamla konuşması yaparak, ödüle layık görülen gazeteciye ödülünü takdim eden Bakan Karaismailoğlu, protokoldeki yerine geçerek töreni izlemeye başladı. Ödül vermek için kürsüye çıkan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, yaptığı konuşmasında seçimlere değinerek, " Trabzonspor, Akyaz'da kiracı, Avni Aker'in yerine millet bahçesi yapıldı. O alanın Trabzonspor'a verilmesi gerekiyor. İktidardaki son haftanızda sizin yapmanızı öneririm. 14 Mayıs'ta seçimleri biz alacağız" dedi.Bakan Karaismailoğlu, CHP'li Ahmet Kaya'ya konuşmasını bitirip protokoldeki yerine geçince "Burası siyaset yapma yeri değil, ben siyaset yapmadım, sen neden yapıyorsun?" diye tepki göstermesi üzerine salonda tartışma çıktı. Protokoldekilerin ve diğer partililerin de araya girmesiyle tartışmanın ardından Bakan Karaismailoğlu, beraberindeki bazı partililerle birlikte salondan ayrıldı. Yaşananlar sonrası törene devam edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading