Yandex Metrica
SON DAKİKA

Polisevine bombalı saldırıda çarpıcı detay: Teröristlerin kaçış planı ortaya çıktı

Mersin'de polisevine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin Terör ve Güvenlik Uzmanı Doç.Dr. Ali Fuat Gökçe önemli açıklamalarda bulundu. Gökçe, saldırıya ilişkin "ABD, Türkiye'ye karşı terör örgütlerini hazırda tutuyor. Türkiye'yi hizaya getirmeye çalışmak için örgütleri de devreye sokuyorlar" dedi. Gökçe, "Kahraman Türk polisi orada büyük bir başarı gösterip içeri girmelerini engellemiş. Orada kaçan kişiler otobana, otobandan sonra dağa gidebilir. Dağa geçebilmek için de portakal bahçelerine girmeleri gerekiyor. Teröristler şu an mutlaka portakal bahçelerinin içinde" diyerek teröristlerin kaçış planına yönelik dikkat çekici detayları paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Mersin'de polisevine düzenlenen saldırıya ilişkin Terör ve Güvenlik Uzmanı Doç.Dr. Ali Fuat Gökçe önemli açıklamalarda bulundu. AHaber'in haberine göre Terör ve Güvenlik Uzmanı Doç.Dr. Ali Fuat Gökçe, "Son günlerdeki Türkiye ve bölgedeki gelişmeler bu saldırının olacağının mesajıydı. İran'da meydana gelen karışıklıklar bölgeyi de tehdit ediyor. Türkiye'de de istikrarsız bir ortam oluşturulmaya çalışılıyor." dedi. 

Gökçe, terörsitlerin neden Mersin'deki polisevine seçtiğini ve teröristlerin kaçış planları üzerine çarpıcı detayları anlattı. 

Gökçe'nin konuşması şu şekilde; 

CHP'de DEM krizi! Diyarbakır İl Başkanı Atik, Burcu Köksal'ı hedef... Haberi Görüntüle

ABD ÖRGÜTLERİ DEVREYE SOKTU

ABD, Türkiye'ye karşı terör örgütlerini hazırda tutuyor. Türkiye'yi hizaya getirmeye çalışmak için örgütleri de devreye sokuyorlar.

Erzincan'daki toprak kaymasında yeni gelişme: Toprak tahliyesi esnasında bulundu Haberi Görüntüle

Adliye koridorlarında gezip davalara baktı! Adana'da sahte avukat paylaşımlarıyla yakayı... Haberi Görüntüle

NEDEN POLİSEVİNİ SEÇTİLER?

Mersin'deki bölgeyi çok iyi biliyorum. Burası deniz kenarında bir yer ve sadece polis memurları bulunuyor. Kapının önünde de genelde 2 tane polisimiz nöbet tutuyor. Zaten hedef olmasının sebebi de bu. Polis merkezi olsa buraya saldıramazlar. Polisevi çok daha rahat bir hedef teröristler için.

Uzaktan çalışanlar dikkat! Terfi etmek istiyorsanız... Haberi Görüntüle

PORTAKAL BAHÇELERİ DETAYI

PKK acizliğini zaten burada gösteriyor. Kahraman Türk polisi orada büyük bir başarı gösterip içeri girmelerini engellemiş. Orada kaçan kişiler otobana, otobandan sonra dağa gidebilir. Dağa geçebilmek için de portakal bahçelerine girmeleri gerekiyor. Teröristler şu an mutlaka portakal bahçelerinin içinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading