Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK/YPG 55 genci daha zorla silahlı kadrosuna aldı

PKK/YPG 55 genci daha zorla silahlı kadrosuna aldı

Terör örgütü PKK/YPG, Suriye'nin Haseke ilinde işgalinde tuttuğu bölgelerde son 3 günde 55 genci daha zorla silahlı kadrosuna kattı. Son 3 günde alıkonulan 55 genç, Haseke’ye bağı Malikiyle ilçesindeki sözde toplama ve eğitim kampına götürüldü.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Eli kanlı terör örgütü PKK/YPG, Suriye'nin Haseke ilinde işgal ettiği yerlerde Arap gençleri alıkoyarak zorla silahlı kadrosuna katmaya devam ediyor.

Efe Deprem öldü mü, hayatını mı kaybetti? Efe Deprem kimdir,... Haberi Görüntüle

55 GENCİ DAHA ALIKOYDULAR

Teröristler, son üç günde köy girişleri ve ilçelerde kurduğu sözde yol kontrol noktalarında Haseke'ye bağlı İskenderune, Cezaa, Mustafaviyye, Kahurte ve Tel Aver köylerden 38 genci, Tel Köçer ve Cevadiyye beldelerindeki pazar yerlerinden de 17 genci olmak üzere toplamda 55 genci daha alıkoydu. Son 3 günde alıkonulan 55 genç, Haseke’ye bağı Malikiyle ilçesindeki sözde toplama ve eğitim kampına götürüldü.

Pala Fuat öldü mü, vefat mı etti? Fuat Özgür kimdir?... Haberi Görüntüle

108 GENCİ ALIKOYMUŞTU

Bilindiği üzere PKK/YPG, son bir haftada Haseke ve Halep illerinde işgalinde tuttuğu bölgelerde 108 genci alıkoymuştu. Böylece terör örgütü 25 ocak tarihinden bu yana en az 163 genci zorla silahlı kadrosuna katmış oldu.

AK Parti'li Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen silahlı saldırıya... Haberi Görüntüle

ESNAF KEPENK İNDİRMİŞTİ

Münbiç ilçesindeki esnaf, yaşanan bu duruma isyan ederken PKK/YPG'yi protesto etmek için 26 Ocak'ta kepenk indirmişti. Teröristler, işgal ettiği Rakka ve Deyrizor illerinde de benzer uygulamalara başvuruyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading