Yandex Metrica
SON DAKİKA

PKK'nın Eşbaşkanı'ndan Kılıçdaroğlu'na seçim desteği: Birlikte mücadele yürütülmeli!

Terör örgütü PKK'nın Eşbaşkanı Bese Hozat, terör örgütünün kanalına yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına açık açık destek verdi. PKK'nın seçimler bitene kadar askeri eylemlerine son verdiğini ifade eden PKK'lı Bese Hozat "Biz HDP'nin millet ittifakını destekleme tutumunu değerli, önemli ve anlamlı buluyoruz. Seçimlerin sonucunu doğrudan etkileyecektir. Bu tutumu destekliyoruz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:38

PKK Eşbaşkanı terörist Bese Hozat PKK kanalına yaptığı açıklamalarda seçim sürecini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunarak  PKK'nın seçimler bitene kadar askeri eylemlerine son verdiğini ifade etti. 

Seçim günü yazlıkta, köyde oy kullanabilirmiyim 31 Mart? Adres dışında... Haberi Görüntüle

"HİÇBİR SEÇİME BENZEMİYOR"

Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecine girdiğini açıklayan PKK'lı Hozat "Bu seçim hiçbir seçime benzemiyor" dedi. 

Dilem Gül Karlı kimdir? 7 kez bıçaklandı, ölmesi için başında... Haberi Görüntüle

"BİRLİKTE MÜCADELE YÜRÜTÜLMELİ"

Altılı Masa'nın birlikteliğini değerlendiren terörist Hozat "Seçim süreci ile birlikte güçlü bir mücadele yürütülürse bu faşist iktidar 14 Mayıs'ta yıkılacaktır." ifadelerini kullandı.

Karabük Üniversitesi'nde yeni gelişme: Yabancı öğrencilere artık sağlık raporu zorunlu... Haberi Görüntüle

"EYLEMLERE SON VERİYORUZ"

PKK'lı Hozat açıklamasında PKK'nın seçimlere kadar askeri eylemlerine son verdiğini ifade ederek "Seçimler bitene kadar askeri eylemlerimize son verme kararı aldık." dedi.

Son dakika! Adana'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

"ANLAMLI BULUYORUZ"

HDP'nin Millet İttifakı'na destek vermesini "değerli, önemli ve anlamlı buluyoruz" diyen terörist Hozat "Seçimlerin sonucunu doğrudan etkileyecektir. Bu tutumu destekliyoruz" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading