Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK yandaşları Fransa'nın göbeğinde Türk vatandaşlarına saldırdı

PKK yandaşları Fransa'nın göbeğinde Türk vatandaşlarına saldırdı

Avrupa ülkelerinin PKK seviciliği devam ediyor. Fransa'nın Strasbourg kentinde bulunan Avrupa Konseyi binasının önünde stand açan terör örgütü PKK destekçileri, oradan geçmekte olan Türk vatandaşlarına saldırdı.

Gündem

23.01.2024, 19:26

Avrupa devletleri, terör örgütü PKK'ya örtülü ve açık desteğine devam ediyor. 

NATO yolunda Türkiye'den veto yiyen İsveç ve Finlandiya'nın sokaklarında cirit atan PKK yandaşları şimdi de Fransa'da skandala yol açtı.

Terör örgütü PKK üyeleri ve destekçileri Strasbourg'da bulunan Avrupa Konseyi binasının önünde stand açıp Türkiye aleyhinde kara propagandaya girişti.

O sırada binanın önünden geçmekte olan Türk vatandaşları terör destekçilerine sert tepki gösterdi. Terör örgütü yandaşları bunun üzerine kadınların üzerine yürüyüp saldırı girişiminde bulundu.

Karasurları Millet Bahçesi açıldı: CHP'li üyeler yapılmaması için eylem yapmıştı Haberi Görüntüle

"FRANSA'DA PKK'YI SAVUNABİLİR AMA ÜLKÜCÜ İŞARETİ YAPAMAZSIN"

Ülkücü işareti yaptıkları için yollarının kesildiğini anlatan Eslem Kaya isimli bir Türk vatandaşı, "Bugün Strasbourg'da Avrupa Konsey önünde PKK'lıların standı var. PKK burada terör örgütü olarak tanımlanmıyor. STK'lardan bile daha güçlüler. Biz ülkücü işareti yaptığımız için yolu kesip hakaret ve saldırıda bulundular. Onlar Fransa'da PKK savunabilir, sen ülkücü işareti yapamazsın" açıklamasında bulundu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading