Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK'ya var Ukrayna'ya yok! ABD teröristlere yolladığı zırhlı araçları Kiev'den esirgiyor

PKK'ya var Ukrayna'ya yok! ABD teröristlere yolladığı zırhlı araçları Kiev'den esirgiyor

Ukrayna için çeşitli ülkelerden hava savunma sistemi dilenen ABD, Suriye'de PKK/YPG'li teröristlere öyle silahlar ve araçlar verdi ki, bunların bazısı Kiev güçlerinde bile yok...

Gündem

23.01.2024, 19:00

Rus ordusunun işgali altındaki Ukrayna, gelişmiş zırhlı araç ve tanksavar sistemlerine muhtaç durumda. ABD ve Avrupa ülkeleri ise Kiev için seferber olmak yerine Türkiye'ye saldırılar için kullandıkları PKK/YPG'yi güçlendiriyor. 

Amerikan ordusu, Suriye'nin 3'te 1'ini işgalde kullandığı aparat örgütü PKK/YPG'ye şimdiye dek onbinlerce TIR dolusu araç ve silah desteğinde bulundu. Teröristlere sevk edilen yardımların niteliği son aylarda farklı bir boyut kazandı. Şu an PKK, batılı devletlerce en gelişmiş teknolojik sistemlerle donatılıyor.

Bradley tipi Amerikan zırhlı muharebe araçları, İsveç menşeili AT-4 tanksavarlar, ABD yapımı TOW silahları, Fransız-Alman MILAN antitank sistemleri, hatta zırhlı araç imhasında en gelişmiş model olan Amerikan Javelin tipi silahlar terör örgütü PKK'nın kullanımına verildi. 

31 Mart Konya'da otobüsler ücretsiz mı? Seçim günü otobüs, metro... Haberi Görüntüle

TERÖR BARONU BÖLGEDE AKTİF

Brett McGurk

ABD Başkanı Joe Biden'ın Ortadoğu ve Kuzey Afrika Koordinatörü 'terör baronu' Brett McGurk tarafından yönetilen süreç, Türkiye'nin güvenliği açısından giderek daha da tehlikeli bir hâl alıyor. 2013-2016 yılları arasında Suriye'de DEAŞ ile PKK arasındaki toprak devir teslim tiyatrosunu yöneten ve yönlendiren McGurk, Türkiye'nin terör örgütlerine yönelik sınır ötesi harekâtlarıyla birlikte kariyerinin en zor günlerini yaşamıştı. 

Donald Trump döneminde Amerikan dış politikasından dışlanan Brett McGurk ve CIA güdümlü terör örgütleri, Joe Biden'la birlikte yeniden güç kazandı. Suriye ile Irak'ta DEAŞ-PKK, Afrika'da Eş-Şebab-Boko Haram-El Kaide-DEAŞ gibi örgütlerle Türkiye ve Türkiye ile işbirliği içerisindeki hükümetler mücadele ediyor. 

İmamoğlu yönetimindeki İSKİ borç batağında! Suya her gün zam yapıldı... Haberi Görüntüle

ABD ORDUSU GURURLA YAYINLAMIŞTI!

Amerikan Merkez Komutanlığı'na (CENTCOM) bağlı birimler, Suriye'de PKK/YPG'ye 250'den fazla Bradley tipi zırhlı muharebe aracının verilmesini resmi sosyal medya hesabından yayınladıkları kliple böyle duyurmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading