Yandex Metrica

PKK ve Öcalan'ın emrindeki Salihe Aydeniz teröriste pansuman yapmış polisin elini ısırmış

PKK ve Öcalan'ın emrindeki Salihe Aydeniz teröriste pansuman yapmış polisin elini ısırmış

Kadıköy'deki olaylı gösteride polise yumruk atan, 2019’da da bir polisin elini ısıran PKK güdümlü DBP milletvekili Salihe Aydeniz'in sicili oldukça kabarık.

Gündem

23.01.2024, 19:25

Kadıköy'de polise yumruk atan DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in bileti kesilmek üzere. DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke, Meclis Başkanlığına ulaştı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezlekeyi bekletmeden Anayasa Adalet Karma Komisyonuna gönderdi. 

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist öldürüldü Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

FEZLEKE SAYISI 81'E ÇIKACAK

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesi DBP’li Salihe Aydeniz’le ilgili açıklama yaptı. Bozdağ, “Muhtemelen önümüzdeki hafta TBMM Başkanlığı’na fezleke iletilmiş olur. Ondan sonraki süreç Meclis’in takdirindedir” dedi. 2018’den bu yana hakkında 80 fezleke hazırlanan Aydeniz’in sonuncusuyla birlikte fezleke sayısı 81’e çıkacak.

Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması Filistin halkı için övünç kaynağıdır' Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması... Haberi Görüntüle

POLİSİN ELİNİ ISIRMIŞ

Kadıköy’deki yürüyüş Salihe Aydeniz’in polisleri hedef alan ilk saldırısı da değil. 13 Şubat 2019’da Van İpekyolu’nda “Terörist başı Abdullah Öcalan” için düzenlenen kanunsuz gösteride sahne alan Aydeniz, bir kadın polise saldırmıştı. Aydeniz, gösteriye müdahale eden kadın polis memurunu elinden ısırıp yaralamıştı.

Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni bölümü ne zaman? Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTE PANSUMAN YAPMIŞ

Ebelik mezunu olan Salihe Aydeniz’in Sur’daki hendek-barikat teröründe yaralanan teröristlerin tedavi edilmesini sağladığı, doktor, hemşire ve tıbbi malzemeler temin ettiği ortaya çıktı. 2014-2015 yıllarında Sur’daki bir Halkevi’nin alt katını tedavi için hazırladı. Çatışmalarda yaralanan teröristlerin burada tedavi olmalarını sağladı. Yaralanan teröristlerin yakalanmamaları için güvenli yerler oluşturdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading