Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK terör örgütü ile Ateşin Çocukları birbirine girdi! Montaj video ile dolandırmış

PKK terör örgütü ile Ateşin Çocukları birbirine girdi! Montaj video ile dolandırmış

Antalya'da ormanı kundaklarken yakalanarak tutuklanan PKK terör örgütünün kundaklama saldırılarından sorumlu 'Ateşin çocukları' üyesi olan 7 terörist, PKK terör örgütünü montaj video ile dolandırdıklarını itiraf etti.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Antalya'da orman yakmaya çalışırken yakalanan 7 terörist tutuklandı. Yapılan soruşturmada Bursa'da kiralanan bir evde EYP ve yanıcı maddeler ele geçirilirken, örgütün alt yapılanması olan Ateşin Çocukları İnisiyatifi olarak adlandırılan ve şehir için eylelerde yer alan yapıda bulunan M.U'nun video montajı ile eylem yaptığını örgütün sözde yönetimine söyleyerek terör örgütü PKK'dan para aldığı ve örgütü dolandırdığı ortaya çıktı. 

Mal varlığını kamuoyuna açıklamıştı! CHP'de İmamoğlu ile ilgili yeni iddia:... Haberi Görüntüle

EVLERİNDE EYP MALZEMESİ BULUNDU

Bursa ve Antalya'daki şüphelilerle irtibatı olduğu tespit edilen M.U ve C.K isimli şüphelilerin Bursa'da kiraladıkları bir evde yapılan aramada, kundaklama eylemleri ve EYP yapımında kullanılan çok sayıda patlayıcı ve yanıcı madde ele geçirildi. 

Aaron Taylor-Johnson kimdir? Yeni 007 James Bond kim olacak? Haberi Görüntüle

YAKILACAK ALANLARDA KEŞİF YAPIYORMUŞ 

Gözaltına alınan şüphelilerden M.U'nun PKK terör örgütünün kamuoyunda eylemlerini üstlendiği alt yapılanması olan Ateşin Çocukları İnisiyatifi olarak isimlendirilen ve şehir içi eylemlerde yer alan ayrıca orman yakma ve eylem yapılacak alanlara yönelik keşif yapma konusunda talimatlar aldıkları ortaya çıktı. 

CHP'deki kirli para skandalında flaş gelişme! Yeni görüntüler ortaya çıktı:... Haberi Görüntüle

PKK TERÖR ÖRGÜTÜNDEN PARA ALMIŞ 

Teröristler tarafından kendisine hangi ormanlık alanlar ve tarlaların yakılacağı dair talimat gönderildiği, keşif esnasında çektiği videoları teröristlere gönderdiği ve EYP hazırlaması için gerekli olan malzemeleri alması için para gönderdiği belirtildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'ne özel paylaşım: 'Gözlerinizden... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜNÜ MONTAJ VİDEOLARLA DOLANDIRDI 

M.U. diğer yandan, geçmiş yıllarda meydana gelen orman yangını görüntülerini montajlayarak kendisi tarafından yapılmış yeni bir eylem gibi gösterdiği ve karşılığında terör örgütü PKK'dan para alarak örgütü dolandırdığını ifade etti. 

Son bir yılda, Türkiye'nin iç sınırlarında 302 olayın terör örgütü alt yapılanmalarınca üstlenildiği, bu olaylarda 119'unun hiç gerçekleşmediği, sadece 8 olayın terör örgütü ve sempatizanları tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading