Yandex Metrica

Sitede Ara

PKK'nın sözcüsü Selahattin Demirtaş'tan skandal paylaşım! İttifak ortaklarına 6'lı Masa'ya çağrıda bulundu

PKK'nın sözcüsü Selahattin Demirtaş'tan skandal paylaşım! İttifak ortaklarına 6'lı Masa'ya çağrıda bulundu

Cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptırdığı paylaşımlarla algı operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Demirtaş, sosyal medya adresinden İYİ Parti ve CHP'nin başını çektiği ittifak ortaklarına Türk Silahlı Kuvvetleri'nin olası sınır ötesi operasyonuna 'karşı durma' çağrısında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş, sosyal medya da Türkiye'yi 'işgalci' olmakla itham etti ve "İktidar, seçim öncesi Kobani'ye bir saldırı planı yapıyor. Muhalefetin en büyük sınavı, bu sinsi plan karşısında alacağı tutumdur. Oy için başkasının toprağını işgal girişimine "ayaklarına taş değmesin" mi, yoksa seçim uğruna girişilen savaşa cesurca "hayır" mı?" açıklamasında bulundu. 

Bu saatlerde dışarı çıkacak olanlar dikkat! Bakanlıktan son dakika uyarısı Bu saatlerde dışarı çıkacak olanlar dikkat! Bakanlıktan son dakika uyarısı Haberi Görüntüle

DEMİRTAŞ'TAN MUHALEFETE ÇAĞRI!

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüşmesini hedef alan Selahattin  Demirtaş, Türkiye'nin olası sınır ötesi operasyonunu hedef göstererek, "Yoksa yeni bir savaş planının ön hazırlığı mı?" ifadelerini kullandı.

Skandal açıklamalarına hız kesmeden devam eden PKK'nın sözcüzü Demirtaş, "İktidar, seçim öncesi Kobani'ye bir saldırı planı yapıyor. Muhalefetin en büyük sınavı, bu sinsi plan karşısında alacağı tutumdur. Oy için başkasının toprağını işgal girişimine "ayaklarına taş değmesin" mi, yoksa seçim uğruna girişilen savaşa cesurca "hayır" mı?" diyerek ittifak ortaklarına çağrıda bulundu.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

CHP'DEN "HDP'YE MECBURUZ" İTİRAFI

Selahattin Demirtaş'ın skandal açıklamasından sonra gözler muhalefetin ne diyeceğine çevrildi. Masadaki adaylık bilinmezliği devam ederken, ittifakın 'gizli' ortağı HDP, geçtiğimiz günlerde kendi adayıyla seçime gireceğini belirtti. 

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı bu gidişle seçimi kazanamayacaklarını vurgulayıp, HDP'ye mecbur olduklarını itiraf etti.

"HDP ile iş tutarız ama aynı masaya oturmayız" sözlerinden sonra  Meral Akşener, Diyarbakır'da "Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse biz varız" diyerek yeni bir çözüm süreci vaadinde bulunup PKK'ya deyim yerindeyse göz kırptı.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading