Yandex Metrica

PKK'nın siyasi destekçisi CHP'li Tanrıkulu'dan Gaziantep manipülasyonu! AK Parti'den sert tepki geldi

PKK'nın siyasi destekçisi CHP'li Tanrıkulu'dan Gaziantep manipülasyonu! AK Parti'den sert tepki geldi

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde "kendisini patlatacağını" belirten kişinin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili akla ziyan açıklamalarda bulundu. Olayın sokakları karıştırmak istenildiği için yapıldığını ve bir prova olduğunu iddia etti. AK Parti'den Tanrıkulu'na sert yanıt geldi.

Gündem

23.01.2024, 19:19

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu katıldığı bir televizyon programında skandal açıklamalarda bulundu. PKK'lılara verdiği destekle kamuoyunda bilinen Tanrıkulu, Gaziantep'teki canlı bomba paniğinin mizansen olduğunu iddia ederek hükümeti sorumlu tuttu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen bir kişi, üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek, polislere "kendisini patlatacağını" söyledi. Zanlı, "canlı bomba" olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125. bölüm bugün mü? Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125.... Haberi Görüntüle

İSPATSIZ YALAN!

Aynı zamanda PKK'lı teröristleri öldüren SİHA'lara karşı olan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "kendisini patlatacağını" belirten kişinin etkisiz hale getirilmesiyle hakkında ancak "basit senaryo" olabilecek açıklamalarda bulundu. Bunun bir prova olduğunu ileri sürerek, "Adamın üzerinde bir şey yokmuş, neymiş tam anlamıyla bilmiyoruz ama fikir olarak hazırlamaya başladılar." dedi.

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Haberi Görüntüle

CHP'Lİ KOMPLOYU KURDU HÜKÜMETİ HEDEF ALDI

Tele1 ekranlarında olaydan hükümeti sorumlu tutan Tanrıkulu, ''Yapmaz dediğimiz her şeyi yaptı son 4-5 yılda. Eğer seçime gidiliyorsa okuduğumuz tablo şu; kazanacağı seçime girer. Bunun için de sokağı karıştırmak ister, faili meçhul cinayetler yapmak ister, başka büyük çatışmalar yapmak ister. "Ne olduğunu bilmiyoruz ama öyle bir algı yapıldı ki Gaziantep'te sanki şehir bombalanacak yani... Yani bir hazırlık gibi. Bizi hazırlamaya çalıştılar Gaziantep'te. Bir bombalama eylemi, işte protokol kapısının önünde falan diye. Henüz tam manasıyla bilmiyoruz. Adamın üzerinde bir şey yokmuş, neymiş tam anlamıyla bilmiyoruz ama fikir olarak hazırlamaya başladılar." sözlerini sarf etti.

Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Haberi Görüntüle

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI: KANDİL'İN TEMSİLCİSİ ZİHİN BULANDIRMA ÇABASINDA

Tanrıkulu'nun sözlerine AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Hamza Dağ'dan sert cevap geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Dağ, ''CHP’nin içindeki Kandil'in temsilcisi Sezgin Tanrıkulu yine deli saçması argümanlarıyla zihinleri bulandırma çabasında. Çok şükür, tarih, Recep Tayyip Erdoğan’ı faili meçhulları bitiren lider olarak anacak. Faili meçhulları sempatizanı olduğun terör örgütüne sor yüreğin yetiyorsa!" ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading