Yandex Metrica

PKK'nın Şam paniği: Ankara ile birlikte bizi yok etmek istiyorlar

PKK'nın Şam paniği: Ankara ile birlikte bizi yok etmek istiyorlar

Suriye'deki terör örgütü elebaşlarından Salih Müslim, Ankara ile Şam arasındaki müzakerelerden rahatsız oldu. Müslim, "Bizi yok etmek istiyorlar" diyor. Güvenlik güçleri ise sahada PKK'ya ve onlarla ortaklık yapan rejim askerlerine acımıyor.

Gündem

23.01.2024, 19:42

HDP'nin Suriye'deki karşılığı olan PYD'de 'eşbaşkan' Salih Müslim, Türkiye ile müzakere sürdüren Şam yönetimine bozuk attı. Terör örgütü elebaşı Müslim, "Biz baştan beri Suriye krizinin çözümünden yanayız ama Şam hükümeti kuzey ve doğu Suriye'deki öz yönetimi yok etmek istiyor" dedi.

Hem Ankara hem de Şam'ın aynı amacı güttüğünü söyleyen Müslim, Türk ordusunun Suriye kuzeyine yönelik operasyonları konusunda ABD'nin 'sessiz kalmasından' yakındı. 

Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti yemekleri listesi yayınlandı! Türk mutfağından 5 yemek birden listede Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti... Haberi Görüntüle

MEHMETÇİK İŞİ ŞANSA BIRAKMIYOR

Sığınmacıların ülkelerine nasıl geri dönebileceği ve PKK/YPG/PYD mensubu teröristlerle ABD askerlerinin bölgeden ne şekilde def edilebileceğine ilişkin Türkiye ile Suriye rejimi arasında müzakereler sürerken sınır hattında Mehmetçik işi şansa bırakmıyor. 

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı harekât bölgelerindeki tacizlere anında karşılık verilirken Halep kuzeyindeki Tel Rıfat'tan Münbiç'e, Fırat doğusundaki Tel Temr ve Kamışlı'ya dek bombardıman sürüyor. Son 20 gündür sıklıkla ateşlenen obüs ve top namlularına ek olarak SİHA'lar da bölgede yoğun biçimde faaliyette. 

Rasulayn güneyinde bulunan stratejik Tel Temr kasabasında teröristlere ait hedefler bugün yoğun biçimde bombalanırken, Milli Savunma Bakanlığı ise Fırat Kalkanı bölgesine sızmak isteyen 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro kimlere verilecek? Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro... Haberi Görüntüle

ANKARA HEM SAHADA HEM MASADA 

Türkiye'nin Suriye'ye operasyon ihtimalinin artmasıyla birlikte terör örgütü PKK/YPG hudut bölgelerinde yine örgüt paçavralarını indirip rejim bayrağı asmış ve Esed'in askerleriyle işbirliği içerisinde Türkiye'ye karşı birlikte boy göstermişti. 

Güvenlik güçlerinin operasyonları sonucu son iki haftadır bölgede hem terör örgütü üyeleri hem de rejim askerleri etkisiz hale getiriliyor. Durum cephede bu vaziyetteyken Ankara, teröristlerin elimine edilmesi konusunda Şam'la müzakereleri sürdürüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading