Yandex Metrica

PKK'nın operasyon feryadı: Aralıksız şekilde bombalıyorlar! SİHA'lar nefes aldırmıyor

Son dakika haberi... Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Pençe Kılıç Harekâtı ile birlikte büyük darbe yiyen ABD destekli terör örgütü, yaşadığı paniği propaganda aygıtlarına da yansıttı. PKK/YPG'nin Amerikalılarla birlikte petrol çalmakta olduğu tesisler SİHA atışlarıyla havaya uçurulurken Tel Temr'deki eğitim kampında ise teröristler Rus askerlerinin gözü önünde imha edildi.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye kuzeyindeki terör noktalarına yönelik yoğun bombardımanı, PKK/YPG'nin propaganda aygıtı olan çeşitli haber sitelerine panik cümleleriyle yansıdı. 

Türkiye'den 'işgalciler' şeklinde bahseden ABD destekli terör örgütü, "İşgalci Türk devleti Afrin bölgesindeki onlarca köye son 24 saat içerisinde en az 1300 top atışı gerçekleştirdi. İşgalciler Rojava'yı da aralıksız şekilde bombalıyor" ifadelerine yer verdi. 

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kılıç adı verilen hava harekâtı kapsamında 254 teröristin öldürüldüğü bilgisini açıklarken silahlı insansız hava araçları ise Türkiye-Suriye sınır hattında faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. 

Dün Suriye hava sahasındaki operasyon esnasında ilk kez görüntülere yansıyan AKSUNGUR SİHA, Dırbesiye-Kamışlı hattında PKK'lıların Amerikalılarla birlikte petrol çalmakta kullandığı tesisleri vurdu. 

DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar Haberi Görüntüle

SİHA'LAR BOMBA YAĞDIRIYOR

Bayraktar TB2, AKSUNGUR ve AKINCI filosunun operasyon için devrede olduğu ve bugün sabah saatlerinden bu yana Kamışlı-Haseke bölgesindeki petrol tesislerine ardı ardına bomba yağdığı belirtiliyor. 

SİHA atışıyla tahrip edilen noktalardan biri Haseke'ye bağlı Malikiye bölgesinde bulunan Udah petrol sahası oldu. Bombanın isabet etmesiyle yanmaya başlayan istasyon uzun süre alevler içinde kaldı.  

23 Kasım saat 15:30 itibariyle günün ilk ışıklarından itibaren vurulan petrol/gaz noktaları şunlar oldu:

  • Dicle Petrol İstasyonu
  • Süveyde Gaz Tesisi
  • Zaraba Petrol İstasyonu
  • Odeh Petrol Sahası

Türkiye sınırına yakın Süveydiye'deki petrol tesisleri SİHA'larla vurulduktan sonra böyle görüntülendi.

Türk ordusunca vurulan hedefler iki gündür alevler içinde kalıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kara harekâtı' mesajının ardından teyakkuza geçen askeri birliklerde izinlerin kaldırıldığı, izinde olanların ise acil olarak göreve çağrıldığı öğrenildi. 

Bayraktar TB2'ler ise Barış Pınarı Harekâtı ile terörden arındırılan Tel Abyad- Rasulayn hattının güneydoğu köşesindeki Tel Temr kasabasında PKK'lıların kabusu oldu. Bölgede Rus ordusunun kurup işlettiği terör eğitim sahasında PKK/YPG'li teröristlerin üzerine bomba yağdı. Burada en az 3 örgüt üyesinin öldürüldüğü öğrenildi.  

İsyan dolu sözlerle istifa etti: Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldığını duyurdu İsyan dolu sözlerle istifa etti: Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldığını... Haberi Görüntüle

PKK/YPG'nin Suriye kaynaklarını çalmakta kullandığı petrol kuyuları alevler içinde.

Patiswiss şirketi kimin? Patiswiss ne kadar vergi ödüyor 2024? Patiswiss şirketi kimin? Patiswiss ne kadar vergi ödüyor 2024? Haberi Görüntüle

AKSUNGUR BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Suriye kuzeyindeki terör hedeferine yönelik operasyonda TUSAŞ yapımı AKSUNGUR SİHA'lar da görev alıyor. AKSUNGUR bölgede dün ilk kez görüntülendi. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading