Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK'nın kanalına çıkıp TSK'yı kimyasal silah kullanmakla suçladı! CHP'li vekilden destek geldi

PKK'nın kanalına çıkıp TSK'yı kimyasal silah kullanmakla suçladı! CHP'li vekilden destek geldi

Terör örgütü PKK'nın kanalına çıkarak Türk askerini kimyasal silah kullanmakla suçlayan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, PKK desteğiyle yeniden siyasetin gündeminde. Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda itlaf edilen 17 teröristi aklamaya çalışan Fincancı, teröristlerin cesetlerini incelediğini söyledi; Türk ordusunu kimyasal silah kullanmakla suçladı. PKK sözcülüğüne soyunan TTB Başkanı'na CHP'den destek geldi. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Meclis'e soru önergesi vereceğini duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 19:57

PKK terör örgütünün son günlerde dolaşıma soktuğu Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yöneli kimyasal silah propagandası iftira kampanyasına dönüştü. 

PKK'ya destek, terör örgütüne sempatisi ile bilinen Türk Tabipleri Birliği  Başkanı Şebnem Korur Fincancı'dan geldi. 

AĞRI seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Ağrı'da hangi parti... Haberi Görüntüle

TTB BAŞKANI'NDAN TSK'YA KİMYASAL İFTİRASI

Mehmetçik'in, teröristleri öldürdüğü operasyonda 'kimyasal silah' kullandığını öne süren HDP'ye destek veren TTB  Başkanı Şebnem Korur Fincancı, terör örgütünün kanalında Türk Silahlı Kuvvetleri'ni suçladı.

Teröristlerin cesetlerini incelediğini söyleyen Fincancı, "Daha önce de incelemiştim. Sinir sistemini doğrudan tutan toksik gazlardan birisi kullanılmış durumda. Çok çeşitli kimyasal silahlar var. Her ne kadar kullanılması yasak olsa da ne yazık ki çatışmalarda kullanıldığını görüyoruz." iddiasını ortaya attı. 

CHP’li Büyükşehir’in 5 yıldır yapamadığını AK Partili ilçe belediyesi yaptı!... Haberi Görüntüle

CHP'DEN SKANDAL İDDİALARA DESTEK

Fincancı'nın skandal ifadelerine  destek CHP'den geldi. Geçmişte PKK'ya destek yürüyüşlerinde yer alan CHP İMilletvekili Tanrıkulu, sosyal medya hesabından  propagandaya destek veren bir paylaşımda bulundu. Tanrıkulu, Meclis'e soru önergesi vereceğini söyledi.

PKK iddialarına açıkça destek veren Tanrıkulu, “Kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin görüntüleri izledim. Kimyasal silah insanlığa karşı bir suçtur.Yarın itibariyle iddialara dayanak olan görüntülerin doğruluğu üzerine soru önergemi Meclis gündemine sunacağım.Bu iddialar karşısında açıklama yapılmamış olması ilginç” ifadelerini kullandı.

Bakan Bayraktar'dan İliç maden sahasındaki çalışmalara ilişkin açıklama: Önceliğimiz hiç... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DEN TTB BAŞKANI FİNCANCI'YA ÇOK SERT TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada "TSK'yı kimyasal silah kullanmakla suçlayanlar iftira şebekesidir. PKK'nın cinayetlerini övenler kirli odakların temsilciliğini yaparak TSK'ya saldırıyorlar. TSK, mücadelesini en yüksek hukuki standart ve ilkelerle yürütmektedir" ifadelerini kullandı.  

MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu Süleymaniye'de öldürüldü Haberi Görüntüle

'TSK'YI KİMYASAL SİLAH KULLANMAKLA SUÇLAYANLAR ALÇAK BİR İFTİRA ŞEBEKESİNİN PARÇASIDIR'

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kimyasal silah kullanmakla suçlayanlar, alçak bir iftira şebekesinin parçasıdır. Bunlar terör örgütünün cinayetlerini masum göstermeye çalışan odaklardır. PKK'nın cinayetlerini övenler, kirli odakların temsilciliğini yaparak TSK'ya saldırıyorlar…
Kahraman TSK terörle mücadelesini en yüksek hukuki ilkelere ve standartlara bağlı şekilde yürütmektedir. TSK'nın, cinayet şebekesi terör örgütlerine karşı verdiği mücadele dünyanın en haklı, en şeffaf ve en onurlu mücadelesidir.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu ne kadar, kaç TL reklam... Haberi Görüntüle

İBRAHİM KALIN DA FİNCANCI'YA TEPKİ GÖSTERDİ

Bir tepki de Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan geldi. Kalın, "Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet ve İstihbaratımız, terör örgütünün oksijenini kestikçe yeni iftira kampanyalarına başvuruyorlar. Kimyasal silah yalanı, terörü aklamaya ve estetize etmeye çalışanların beyhude çabasıdır. Terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek." dedi. 

MSÜ sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024 ÖSYM? İşte MSÜ... Haberi Görüntüle

PKK DEMEKTEN ACİZ TTB BAŞKANI

Aslında bu propaganda,  TTB Başkanı Fincancı'nın PKK'ya destek veren  ilk söylemi değil.  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta bulunan Gara bölgesinde, terör örgütü PKK hedeflerine yönelik yürüttüğü Pençe Kartal-2 operasyonunda tüm hedefler başarıyla imha edilirken, 3 askerimiz çatışmada şehit olmuş, teröristlerin elinde yaklaşık 5 yıldır rehin tutulan 13 vatandaşımız da haince katledilmişti. TTB'den yapılan skandal açıklamada PKK'nın adı bile geçmemişti. 

Gare'de yaşamını yitirenlerin kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyor ve 13 yurttaşımızın sağ salim kurtarılamaması nedeniyle de çok üzgün olduğumuzu belirtiyoruz.

2024 KAHRAMANMARAŞ-AFŞİN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Afşin'de hangi... Haberi Görüntüle

5 ilde eğitime ara verildi! Hangi illerde okullar tatil ilan... Haberi Görüntüle

HENDEK OPERASYONLARINA KARŞI ÇIKTI, TÜRK ASKERİNE DİL UZATTI

TTB Başkanı Fincancı Hendek operasyonları sırasında Türk Silahlı Kuvvetleri 'ne karşı imza toplayan isimlerden biriydi.  Fincancı, Türk askerini Cizre'de katliam yapmakla da suçlamıştı.

'PKK'nın yolundan giden şer..le yakın değilim!' demişti: CHP'li başkan adayının... Haberi Görüntüle

TTB BAŞKANI ERMENİ YALANLARININ DA EN BÜYÜK SAVUNUCUSU

Fincancı, Ermenilerin soykırım yalanlarını savunup, hendek operasyonlarında da Türkiye'yi katliam yapmakla suçlayan bir isim olarak tanınıyor.

Ermenistan'ın soykırım yalanlarını da savunan Şebnem Korur Fincancı, verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

Bahattin Şakir, Teşkilatı Mahsusa'nın siyasi masa şefi. Özellikle de Ermenilerin katledilmesinde, soykırım sürecinden birinci derecede sorumlu olan kişilerden biri olarak adı geçen insan. Tabii bir hekimin, özellikle de insanların katledilmesininde oynadığı rol hepimiz için çok ağır. Hep beraber, özellikle meslektaşları olarak utanç duymamak elde değil elbette.

2024 MANİSA-KIRKAĞAÇ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Kırkağaç'ta hangi... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading