Yandex Metrica

PKK'lı teröristlerden roketatarlı saldırı! Pençe-Kilit Operasyonunda bir Mehmetçik şehit oldu

PKK'lı teröristlerden roketatarlı saldırı! Pençe-Kilit Operasyonunda bir Mehmetçik şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucu 1 askerimiz şehit oldu. MSB'den şehit Mehmetçik ile ilgili açıklama geldi.

Gündem

23.01.2024, 22:07

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun şehit olduğunu açıkladı.

Şehit Teğmen Kanlıkuyu'nun acı haberi, memleketi Çankırı'nın Atkaracalar ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Şehit haberini alan aile, yasa boğuldu.

Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp hastalık riskini artırıyor mu? Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp... Haberi Görüntüle

"ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLILĞI DİLERİZ"

MSB tarafından yapılan açıklamada şöyle:

"Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur.

Bölgede hava kuvvetleri ve ateş destek vasıtaları desteğinde operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen atama branş ve kontenjan sayısı belli olur mu? 2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen... Haberi Görüntüle

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE

Şehit Kaan Kanlıkuyu ile ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da taziye mesajı yayımladı.

 

MSB'nin sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda Akar, "Kahraman silah arkadaşımız 19 Nisan 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." sözlerini kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading