Yandex Metrica

PKK'lı teröristle sevgili olduğu ortaya çıkmıştı! HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e ulaştı

PKK'lı teröristle sevgili olduğu ortaya çıkmıştı! HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e ulaştı

Son dakika haberine göre, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı.

Gündem

23.01.2024, 18:37

HDP Milletvekili Semra Güzel'in 29 Nisan 2017 tarihinde TSK'nın, Adıyaman kırsalında düzenlediği operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora ile samimi pozlar verdiği ve ikilinin sevgili olduğu ortaya çıkmıştı.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

FEZLEKE MECLİS'TE

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı.

Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki:  Sahte çevreciler bizi anlayamaz! Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki: Sahte çevreciler... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde önceki gün yapılan ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda, HDP'li Semra Güzel hakkında hazırlanan fezleke masaya yatırıldı. Erdoğan'ın konuyla ilgili talimat vererek Semra Güzel hakkında hazırlanan fezlekenin Meclis'teki diğer dokunulmazlık dosyalarından ayrılarak ivedilikle komisyon gündemine getirilmesini istediği belirtildi.

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

'ÇANAK TUTAMAYIZ, EYVALLAH DİYEMEYİZ'

Erdoğan, söz konusu fotoğrafların milletin vicdanını yaraladığını söylerken, "Meclis çatısı altındaki bir milletvekilinin geçmişte de olsa PKK kampında peşmerge kıyafetli bir teröristle fotoğraflarının çıkması kabul edilemez. Böyle bir olaya çanak tutamayız, eyvallah diyemeyiz. Parti olarak irade ortaya koyacağız ve bu kişinin dokunulmazlığı kaldırılarak yargılanmasının önünü açacağız" ifadelerini kullandı.

13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe, Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? 13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

'BU GÖRÜNTÜLER KABUL EDİLEMEZ'

Toplantıda yapılan değerlendirmelerde, Semra Güzel'in "terör örgütü üyeliği" kapsamında yargılanması gerektiğine işaret edilerek, "Fotoğrafların çekildiği tarihte bu kişinin vekil olmadığı söyleniyor. Örgüt üyeliğinde vekil olup olmamanın bir önemi yok. Zaten önceden soruşturması başlasaydı; anayasanın 10. maddesine işaretle bu kişi yasama dokunulmazlığından yararlanamayacaktı. Burada bir çizgi var. Çizginin altındakiler, düşünce, ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilebilir ancak biz anayasaya göre yemin etmişiz; ülke ve milletiyle bölünmez bütünlük vurgusu yapmışız. Bu görüntüler kabul edilemez" ifadelerinin kullanıldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading