Yandex Metrica

PKK'lı Kalkan, HDP ve PKK ilişkisini deşifre etti

PKK'lı Kalkan, HDP ve PKK ilişkisini deşifre etti

Kökü kurutulmak üzere olan, eli kanlı terör örgütü PKK'nın sözcülerinden Duran Kalkan, yayınlanan videosundaki mesajlarıyla HDP ile aralarındaki bağları deşifre etti.

Gündem

23.01.2024, 17:35

Terör örgütü PKK'nın baş isimlerinden Duran Kalkan'ın yayınlanan bir videosunda HDP ve PKK arasındaki yakın ilişki bir kez daha gün yüzüne çıktı.

PKK'lı Kalkan, videoda "Sedat Peker'in haftalardır söyledikleri oluyor olacak. İşte şimdi İzmir olayı oldu. Şimdi savunma, öz savunma gerçekleşmeli. HDP öyle kapası kilitlenerek kapatılacak değildir." sözleriyle terör örgütünün HDP'ye uygun gördüğü görevi işaret etti.

MUHALEFETE YÖNELİK "HDP'YE BAKANLIK VERME" İDDİALARINI ANIMSATTI

Darbe üstüne darbe yiyen, eli kanlı terör örgütünün elebaşlarından Kalkan, "Türkiye'yi HDP yönetebilir. Şu an bu durumlarda ortaya çıktı. Bütün yönetim HDP'ye devredilmelidir. HDP yönetimi istemelidir." dedi. 

Kalkan'ın "HDP'nin nasıl yönetim olacağı tartışılmalı. Yönetime nasıl geleceği, kimlerle yönetimi nasıl paylaşacağı tartışılmalı. Biz PKK olarak destek veririz." sözleriyse muhalefetin geçtiğimiz günlerde epeyce konuşulan "HDP'ye bakanlık verme" pazarlığı yaptığı iddialarını kanıtlar nitelikteydi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading