Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK'lı akademisyenin maaşı CHP'li Tunç Soyer'den

PKK'lı akademisyenin maaşı CHP'li Tunç Soyer'den

Terör örgütü PKK'ya destek veren sözde barış bildirgesini imzaladığı için Dokuz Eylül Üniversitesindeki görevinden KHK ile ihraç edilen Prof. Dr. Ayşen Uysal'ın, 2.5 yıldır CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesinden maaş aldığı ortaya çıktı.

Gündem

13.02.2024, 02:31

28 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerden büyük bir hezimetle ayrılan muhalefet bozguna uğrarken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in her yıl on milyonlarca liralık zararıyla gündemden düşmeyen Grand Plaza şirketi üzerinden imza attığı büyük bir skandal ifşa oldu.

Yargı dizisinin Tuğçe'si Merve Ateş nereli, kimdir? Merve Ateş kaç... Haberi Görüntüle

KHK İLE İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Bilindiği üzere Prof. Dr. Ayşen Uysal, eli kanlı terör örgütü PKK'ya destek veren sözde barış bildirgesini imzaladığı için Dokuz Eylül Üniversitesindeki görevinden Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilmişti. 

Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman? Kabine toplantısı hangi tarihte... Haberi Görüntüle

2,5 YILDIR MAAŞ ALIYORMUŞ

Prof. Dr. Ayşen Uysal, ihraç edilmesinin ardından ve Paris'te yaşamaya karar vermişti ve uzun zamandan veri o ülkede hayatını devam ettiriyor. Prof. Dr. Ayşen Uysal'ın, 2.5 yıldır CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesinden maaş aldığı ortaya çıktı.

Hurma fiyatı ne kadar oldu? 2024 Ramazan ayında hurma kaç... Haberi Görüntüle

HDP'DEN BİRÇOK KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ

Başkan Tunç Soyer, CHP-İYİ Parti'nin HDP ile kurduğu üstü örtülü ittifakın desteğiyle aday gösterilip seçildikten sonra belediyede önemli bir HDP'li yapılanmaya gitti. HDP'den gelen listelerde isimleri bulunan yüzlerce kişi belediyede istihdam edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading