Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK ile FETÖ kol kola! Darbe sinyali veren firari Keneş, teröristlere destek verdi

PKK ile FETÖ kol kola! Darbe sinyali veren firari Keneş, teröristlere destek verdi

Avrupa ülkeleri, teröristlere kucak açmaya devam ediyor. İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG ve terör örgütü FETÖ yandaşları bir araya geldi ve terör söylemlerinde bulundu. Türkiye aleyhinde düzenlenen gösteride, FETÖ’cü firari Bülent Keneş de katılarak PKK/PYD/YPG militanları ile yan yana poz verdi. Terörist yandaşlarına destek veren Keneş, 15 Temmuz darbe girişiminin sinyalini vermişti.

Gündem

23.01.2024, 20:05

İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG ve terör örgütü FETÖ yandaşları bir araya gelerek Türkiye aleyhinde gösteri yaptı. Terör örgütü PKK/YPG destekçisi Türkiye düşmanı gazeteci Kürdo Baksi ve eski bağımsız milletvekili Amineh Kakabaveh'in organize ettiği gösteriye İsveç'te yaşayan, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasının firari şüphelisi Bülent Keneş'te destek verdi.

İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG ve terör örgütü FETÖ yandaşları bir araya gelerek Türkiye aleyhinde gösteri yaptı. İsveç parlamentosu önünde toplanan terör yandaşları NATO anlaşması çerçevesinde Türkiye'nin İsveç'ten istediği terör şüphelilerinin iade edilmemesini istedi.

Çanakkale açıklarında göçmen botu battı! 5'i çocuk 21 kişi hayatını... Haberi Görüntüle

Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu? Ömer Kerkez nereli? Haberi Görüntüle

FETÖ’CÜ FİRARİ BÜLENT KENEŞ, TERÖRİSTLERLE KOL KOLA

Terör örgütü PKK/YPG destekçisi Türkiye düşmanı gazeteci Kürdo Baksi ve eski bağımsız milletvekili Amineh Kakabaveh'in organize ettiği gösteriye İsveç'te yaşayan, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasının firari şüphelisi Bülent Keneş'te destek verdi.

Öte yandan İsveç'in Göteborg kentinde terör örgütü PKK/YPG yandaşları, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde terörü bitirmek için Türkiye'nin başlattığı "Pençe-Kılıç Hava Harekatı" operasyonunu protesto etti.

Göteborg çarşı merkezinde toplanan terör yandaşları PKK/YPG'yi simgeleyen paçavralar taşıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading