Yandex Metrica

PKK elebaşı Sakine Cansız sevgisi ile bilinen Canan Kaftancıoğlu'ndan 'pes' dedirtecek savunma!

Fransa'nın başkenti Paris'te suikast sonucu öldürülen PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'a olan sevgisi ile bilinen Canan Kaftancıoğlu Cansız için attığı tweetleri savundu.

Gündem

08.02.2024, 03:39

HDP destekli Altılı Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Babala TV yayınında konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, terör örgütü PKK'nın kurucularından Sakine Cansız hakkında sorulan soruya yanıt verdi. Kaftancıoğlu daha evvel yaptığı paylaşımların hala arkasında olduğunu belirterek terör seviciliğine devam etti. 

Fransa başkenti Paris'te suikast sonucu öldürülen terör örgütü PKK'nın kurucularından Sakine Cansız hakkında daha evvel 'devrimci kadın' ifadelerini kullanan ve ölümünü insanlığın kaybı olarak değerlendiren Kaftancıoğlu, "Sakine Cansız Avrupa'nın orta yerinde infaz edilmiştir. Her ne olursa olsun hiç kimsenin infaz edilmesi yapılan işin yanlış olduğunu söylememe engel değil" ifadelerini kullandı.

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti? Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred... Haberi Görüntüle

CANAN KAFTANCIOĞLU İNSANLIK KAYBI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

CHP'li Kaftancıoğlu'nun PKK'nın kurucularından Cansız'ın ölümü ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder" demiş Sakine Cansız. Ve insanlık kaybetti."

"Üç kadın sözünü uzak, resmi, sıradanlaştırışı buluyorum. 'Üç devrimci kadın' denmeli. Devrimci oldukları için öldüler."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading