Yandex Metrica

PKK'dan metropollerde katliam çağrısı: İzmir'de, Ankara'da, Mersin'de...

PKK'dan metropollerde katliam çağrısı: İzmir'de, Ankara'da, Mersin'de...

15 Temmuz darbe girişimi öncesi PKK öncülüğünde birleşen 'radikal solcular', Türkiye'nin Irak'ta yürüttüğü operasyona cevap olarak büyükşehirlerde saldırı çağrısı yapıyor.

Gündem

03.04.2024, 01:39

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminden birkaç ay önce PKK öncülüğünde birleşen radikal sol örgütler, Türkiye'ye karşı topyekûn mücadele başlattıklarını ileri sürmüştü. 

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) adlı bir çatı örgüt oluşturan teröristler, Mehmetçiğin Irak kuzeyinde sürdürdüğü operasyona cevap olarak metropol ve büyükşehirlerde saldırı çağrısı yaptı. 

Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz... Haberi Görüntüle

DENİZ GEZMİŞ'LE MAHİR ÇAYAN'IN ÖRGÜTLERİ

'Radikal sol' örgütlerce kahraman olarak görülen Deniz Gezmiş’in üyesi olduğu Türkiye Halk Kurtuluş Ordusu (THKO) ile Mahir Çayan tarafından kurulan Türkiye Halk Kurtuluş Partisi (THKP-C) gibi oluşumlar şu an PKK yönetimindeki HBDH çatısı altında bulunuyor.

PKK, TKP/ML, THKP-C/MLSPB, MKP, TKEP-LENİNİST, TİKB, DKP, Devrimci Karargah, MLKP ve Proleter Devrimciler Koordinasyonu’nu tek çatı altına toplayan HBDH, Türkiye'nin Suriye kuzeyinde yürüttüğü harekâtlar sırasında Esed rejimi saflarında görev alarak Mehmetçiğe saldırılar düzenlemişti. 

Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek... Haberi Görüntüle

HER İŞE UYGUN MASKELERİ VAR

Orman yakarken 'Ateşin Çocukları', Suriye'yi işgal ederken 'YPG', genç kızları dağa kaçırırken 'YPJ', halktan haraç toplarken 'YJA', sözde Ermeni soykırımını tanıma çağrısı yaparken HDP, sivillere yönelik saldırı planları açıklarken HBDH maskesini takan teröristler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Pençe-Kilit operasyonlarından hayli ürkmüş görünüyor. 

Irak derinliklerinde 50-60 kilometrelik bir hattın güvenli hale getirilmesini hedefleyen harekât karşısında çaresiz kalan terör örgütü, Kandil'den gelen mesajlar doğrultusunda şimdi 'büyükşehirlerde eylem yapılmasını' istiyor. 

İzmir'de filmleri aratmayan rehine krizi: Eşini ve çocuklarını alıkoydu! İzmir'de filmleri aratmayan rehine krizi: Eşini ve çocuklarını alıkoydu! Haberi Görüntüle

İMERA FERA YEŞİLGÖZ NE ZAMAN ÖLECEK?

PKK'lı İmera Fera Yeşilgöz

Kendini HBDH gerillası olarak tanıtan PKK'lı terörist İmera Fera Yeşilgöz, örgüt medyasında yayınlanan konuşmasında, "Verdiğimiz bu özgürlük savaşı, Türkiye ve Kürdistan halklarının özgürlük savaşıdır. Bu iddiayla ile Türkiye halkları ve Türkiyeli devrimcileri olarak, Kürdistan dağlarında Zap ve Avaşin’de yakılan direniş ateşini, Türkiye şehirlerinde İzmir’de, Ankara’da ve Mersin’de yükseltmeliyiz" dedi. 

Sivillerin katledilmesi çağrısında bulunan PKK'lı Yeşilgöz'ün güvenlik güçleri tarafından en kısa sürede etkisiz hale getirilmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading