Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK'dan Avrupa'ya Türkiye talimatı: Sokağa inin! 2023'te provokasyon planlıyorlar

PKK'dan Avrupa'ya Türkiye talimatı: Sokağa inin! 2023'te provokasyon planlıyorlar

Hem karada hem de havada yürütülen etkin operasyonlar neticesinde inlerine ve mağaralarına sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa'daki hücrelerine talimat gönderdi. PKK, Avrupa ülkelerinde yürüteceği faaliyetlerle Türkiye'ye karşı bir provokasyon girişiminde bulunup Türkiye'yi uluslararası arenada zora düşürmeyi planlıyor.

Gündem

23.01.2024, 20:10

Türkiye'nin Kuzey Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirdiği başarılı hava harekatları ve hem yurt içinde hem de yurt dışındaki etkin mücadelesiyle köşeye sıkışan PKK terör örgütü çareyi Avrupa'da buldu.

Buna göre, Avrupa'daki ülkelerde yeni planlamalara giden terör örgütü, uyuyan hücrelerini harekete geçirerek faaliyetlerini artırma kararı aldı. PKK, bu faaliyetler kapsamında Türkiye'nin yurt dışı temsilciliklerini hedef alan ve Türk firmalarını zor duruma düşürmeyi amaçlayan terör eylemleri gerçekleştirecek.

Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman? Kabine toplantısı hangi tarihte... Haberi Görüntüle

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN GELİŞEN TÜRKİYE İLİŞKİLERİNDEN RAHATSIZLAR

NATO'ya girmek için, Türkiye'nin PKK/YPG terör örgütüne karşı etkin mücadele isteğinde bulunduğu İsveç ve Finlandiya PKK'nın yakın takibinde. Bu kapsamda,  Türkiye'nin iki ülkeyle ilişkilerini bozmak amacıyla PKK/YPG ve Abdullah Öcalan sembolleri ile sokak eylemlerinin sürdürülmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Türkiye'nin kimyasal silah kullandığı propagandasını inandırıcı hale getirmekte zorlanan PKK tarafından Irak'ta üretilecek sahte delillerin Avrupa ülkelerinden temsilcilere sunulması planlanıyor.

Terör örgütü PKK eleman tutamıyor: Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 terörist... Haberi Görüntüle

AVRUPA'DAN DESTEK ALARAK TÜRKİYE'DE PROVOKASYON PLANLIYORLAR

Avrupa ülkelerinden bazı avukatlar ve milletvekillerinin katılımı ile terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için Türkiye'de yürüyüş planlandığı da ortaya çıktı. PKK yanlıları tarafından 2023 yılında terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için bazı yabancı avukat ve parlamenterlerin katılımı ile Türkiye'de protesto eylemi ve basın açıklaması organize edilmesinin planlandığı öğrenildi.

Ayar-2 operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Altın kaçakçılarına geçit yok! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ ULUSLARARASI PLATFORMDA ZOR DURUMA DÜŞÜRMEYİ AMAÇLIYORLAR 

PKK yanlıları tarafından yapılacak gösterilerde yabancı ülkelerden parlamenterler ve avukatlar kullanılarak Türkiye'nin uluslararası platformlarda zor durumda bırakılması hedefleniyor. PKK yöneticileri tarafından Avrupa ülkeleri ile Türkiye karşı karşıya getirilerek, Irak ve Suriye'deki operasyonların durdurulması için Avrupa ülkeleri tarafından Türkiye'ye baskı yapılması amaçlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading