Yandex Metrica
SON DAKİKA

PKK aygıtlarında 'Bay Kemal' manşetleri: Sandığa gidin ve Erdoğan'ı devirin

Terör örgütü PKK'nın propaganda aygıtları 28 Mayıs seçimleri öncesi Kemal Kılıçdaroğlu için tek ses oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Terör örgütü PKK'ya bağlı propaganda aygıtları 28 Mayıs öncesi Kemal Kılıçdaroğlu için tek ses oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı seferberlik ilan eden terör aygıtları, "Herkes sandığa giderek oyunu Kılıçdaroğlu'na versin" çağrısı yaptı. 

Örgütü basılı paçavralarından Yeni Özgür Politika gazetesi "Bir tokat da sen at" manşetiyle yayınladığı haberinde Tayyip Erdoğan'ı, "Kürt'ün 3 parça yurdunu işgal eden kişi" olmakla suçladı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne 'mafyatik rejim' diyerek saldıran gazete, "Zalimi yere yıkmak için bir şeyler yaptım" demek isteyen her PKK yandaşını Kılıçdaroğlu'na oy vermeye davet etti. 

Mardin'de belediye başkanlığı yaptığı dönem iş makinalarını hendek-barikat kurulumu için PKK'ya tahsis etmiş HDP'li Ahmet Türk de Bay Kemal için herkesi sandığa çağırdı. "Oyuna gelme oyunu kullan" diyen Türk, "Halkımıza, gençlerimize şu mesajı vermek istiyorum; sakın oyuna gelmeyin! Sandıklara gidin, oylarınıza da sahip çıkın" dedi. 

PKK'nın siyasi uzantısı Yeşil Sol Parti yetkilileri de 28 Mayıs'ta oyların çalınabileceğini iddia ederek partilileri sandık başlarında gereken önlemi almaya çağırdı. 

İşte 28 Mayıs öncesi terör örgütü PKK'nın propaganda aygıtlarına yansıyan açıklamalardan sadece birkaçı...

  • Yeşil Sol Parti: Öncelikle bu rejimi yıkmamız gerekiyor.
  • Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın: Faşizmin kazanmasına göz yummayacak, tek adamı devirmek üzere oy kullanacağız. 
  • HDP/Yeşil Sol Parti'li Meral Danış Beştaş: İrademizi ortaya koyalım. Kadın düşmanlarına geçit vermeyelim. 28 Mayıs'ta mutlaka sandığa gidelim. 
  • Mor Dayanışma Derneği: Kadın ve halk düşmanı saltanatı yıkmak için sandığa git ve Erdoğan'ı gönder. 
  • Rojnews: 28 Mayıs'ta sandığa gidin ve Erdoğan iktidarına son verin. 
  • TÖP Sözcüsü Pelin Kahiloğulları: İktidara ve sürükledikleri zifiri karanlığa 'hayır' demek için sandığa gidip oy kullanalım. Erdoğan kaybetsin diye oylar Kemal Kılıçdaroğlu'na...
  • İhsan Eliaçık: Hile yapılmazsa seçimleri Kılıçdaroğlu kazanacak. 
  • Barış Anneleri: 28 Mayıs'ta sandığa gidip mutlaka oy kullanın. 

 

2024 Şile'de iftar çadırı (aşevi) kuruldu mu? Şile'deki iftar çadırı... Haberi Görüntüle

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'TAN YENİ ÇAĞRI

'Kobani Olayları' ismiyle bilinen 6-8 Ekim 2014 katliam dalgasının azmettiricilerinden HDP'li Selahattin Demirtaş, Edirne Cezaevi'nden gönderdiği mesajda bir kez daha Kılıçdaroğlu için oy istedi. 28 Mayıs'ın 'demokrasinin de ekonominin de sonu olabileceğini' savunan Demirtaş, şunları yazdı:

"Yarın dünyanın sonu değil ama demokrasinin de ekonominin de sonu olabilir. Yarın kıyamet günü değil ama son seçim olabilir. Türkiye'ye barış ve refah sözü veriyoruz; kardeş eli uzatıyoruz. Bu eli havada bırakmayın kardeşlerim. Kılıçdaroğlu'a oy verin, Türkiye nefes alsın." 

Demirtaş dünkü mesajında da tüm takipçilerini sandığa gitmeye davet etmiş ve "Sandıklar açıldığında da oy sayımını izleyelim, ıslak imzalı tutanağın fotoğrafını çekelim. Hiçbir gerekçeniz yoksa bile hatırım için sandığa gidin lütfen" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading