Yandex Metrica
SON DAKİKA
Perinçek'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2. tur desteği: Kılıçdaroğlu, ABD'nin ve İsrail'in Türkiye'yi hedef alan projesinde alet rolünü üstlenmiştir

Perinçek'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2. tur desteği: Kılıçdaroğlu, ABD'nin ve İsrail'in Türkiye'yi hedef alan projesinde alet rolünü üstlenmiştir

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, düzenlediği basın toplantısında 28 Mayıs 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini ilan etti. Perinçek, "Güçlü Devlet Üreten Millet hedefine ilerleme stratejisinin 28 Mayıs 2023 durağındayız. İki seçenekli seçim koşulunda, halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir destek de Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten geldi. Perinçek, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı adaylarından Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin ve İsrail'in Türkiye'yi hedef alan projesinde alet rolünü üstlenmiştir. Bu kapsamda PKK ve FETÖ terör örgütleriyle açıkça işbirliği yapmaktadır. Küresel merkezlerden yönetilen, bölücü ve yobaz örgütleri CHP listelerinden Meclise taşımıştır. Kılıçdaroğlu, millî devleti ve Türk Ordusunu tasfiye, küresel finans merkezlerine kölelik, kültürel çürüme, 15-16 Temmuz'un intikamını alma ve kaos programının adayıdır." dedi.

Kandil'i başlarına yıkıyoruz: 4 PKK'lı terörist havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TÜRKİYE CEPHESİNDEDİR

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise, düşman ile dost arasındaki denge siyasetine ve ekonomide Batı denetimindeki yalpalamalarına karşın, emperyalist planların hedefindedir; bu bağlamda Türkiye cephesindedir." ifadelerine yer veren Doğu Perinçek, "Varolan iki seçenek karşısında tarafsız kalmak, emperyalist plana hizmet eder." dedi. Perinçek, "Güçlü Devlet Üreten Millet" hedefine ilerleme stratejisinin 28 Mayıs 2023 durağındayız. İki seçenekli seçim koşulunda, halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye çağırıyoruz." mesajını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading