Yandex Metrica

Pençe Kılıç Harekatı'na karşı bildiri yayınlamıştı! Akşener HDP'li baro başkanını ağırladı

Pençe Kılıç Harekatı'na karşı bildiri yayınlamıştı! Akşener HDP'li baro başkanını ağırladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masanın gizli ortağı HDP'yle ittifakı bir kez daha ortaya çıktı. Akşener, partisinin genel merkezinde baro başkanlarını ağırladı. Aralarında Pençe Kılıç Harekatı'na karşı bildiri yayınlayan ve HDP Tunceli Kurucu Eşbaşkanı olan Tunceli Barosu Başkanı Fatma Kalsen'in olması akıllara Akşener'in 'HDP olursa biz o masada olmayız' açıklamasını getirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:07

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinde kadın baro başkanlarını ağırladı.

YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi Haberi Görüntüle

HAREKATA KARŞI BİLDİRİ YAYINLAYAN İSMİ AĞIRLADI

Akşener'in ağırladığı isimler arasında ençe-Kılıç Harekatı'na karşı bildiri yayınlayan HDP Tunceli Kurucu Eşbaşkanı, HDP Tunceli Milletvekili aday adayı ve Tunceli Barosu Başkanı Fatma Kalsen'in de yer alaması dikkatlerden kaçmadı.

6 günde rekor trafik kazası! Bakan Yerlikaya acı bilançoyu duyurdu 6 günde rekor trafik kazası! Bakan Yerlikaya acı bilançoyu duyurdu Haberi Görüntüle

PKK'YI AKLAMAYA KALKIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya karşı başlattığı Pençe-Kılıç Hava Harekatı'n karşı çıkan Tunceli Barosu,  Ağrı, Mardin, Batman, Muş, Bingöl, Diyarbakır, Hakkari, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van barolarıyla yaptığı ortak açıklama sonrası bildiri yayınlayarak PKK'yı aklamaya çalışmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading