Yandex Metrica
SON DAKİKA
Pamukkale Turizm'de LGBT rezaleti! Bayan yanına zorla trans oturtmaya çalıştılar

Pamukkale Turizm'de LGBT rezaleti! Bayan yanına zorla trans oturtmaya çalıştılar

Şehirler arası seyahat firması Pamukkale Turizm'de LGBT rezaleti yaşandı. Karısı için 'kadın yanına' bilet alan Emrah Demiryent, otobüste eşinin yanında bir trans erkeğin oturduğunu görünce neye uğradığını şaşırdı. Duruma itiraz eden Demiryent üstüne bir de hakarete uğradı.

Gündem

18.03.2024, 23:02

Türkiye'de LGBT sapkınlığı toplum huzurunu giderek daha fazla tehdit etmeye başladı. Şehirler arası otobüs firması Pamukkale Turizm, bir kadın yolcunun yanına cinsiyet değiştirmiş LGBT üyesini zorla oturtmaya çalıştı. Kadının kocası duruma itiraz edince sonradan kadın olmuş erkeğin hakaretlerine uğradı. Rezalete yol açan firmanın bundan böyle bilet satarken daha dikkatli davranması bekleniyor. 

Mağdur kadının eşi Emrah Demiryent, konuyu sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla kamuoyuna aktardı. "LGBTİ denen ahlaksızlığın zararları başgösterdi. Pamukkale Turizm'den eşim için bayan yanı bir koltuk ayırdım. Yolcumu bindirdiğimde ise yanına bir erkek oturdu. Bunun yasadışı olduğunu, akrabası olmadığı müddetçe yabancı bir erkeğin bayan yanında oturamayacağını söyledim" diyen Demiryent, sonrasında başına gelenleri şöyle anlattı:

"Ancak bütün her şeye ragmen bey efendi ısrarla 'Benim kimliğimde bayan yazıyor' demeye başladı. Aman Allah'ım! LGBTİ üyesi birisi ve tüm kibar yaklaşımlarımıza rağmen hakaretler yağdırıyor. Yanında da annesi ve yine bayana dönüşmüş bir abisi daha var!"

"Biz ne kadar alttan alıp kibar davransak bile bize hakaret ettiler. 'Öküzler' diyerek, 'çağ dışısınız' diyerek hakaretlerine devam ettiler. Bütün bunlar olurken Pamukkale Turizm görevlileri de oradaydı ve özellikle de iki muavinden biri de onlara arka çıktı."

"Firma müdürüne gittim o da "hallederiz" diyerek başından savmaya çalıştı. 
Sonunda bey (hanım) efendinin yerini değiştirdiler. Ancak kem küm edip bir sürü aşağılayıcı tavırlara da maruz bıraktılar. Bu LGBTİ ahlaksızlığına dur diyecek biri çıkacak mı?"

"Pamukkale firmasıyla yaşadığım kötü tecrübe bana ders oldu. Daha da asla binmem. Firma bu konuda muavinine gereken eğitimi vermeli. Kimsenin hassasiyetlerini çiğneyemezler. Kimseye hakaret edilemez. Rabbim neslimizi bu ahlaksız LGBTİ'den muhafaza etsin."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading