Yandex Metrica
SON DAKİKA
Pakistan deprem yardımına devam ediyor! 100 bin kışlık çadır gönderilecek

Pakistan deprem yardımına devam ediyor! 100 bin kışlık çadır gönderilecek

Pakistan Ulusal Afet Yönetimi Ajansı Başkanı Korgeneral İnam Haydar Malik, depremzedeler için Türkiye'ye gelecek ayın sonuna kadar 100 bin kışlık çadır gönderileceğini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Pakistan Ulusal Afet Yönetimi Ajansı Başkanı Korgeneral İnam Haydar Malik, depremzedeler için Türkiye'ye gelecek ay sonuna kadar 100 bin kışlık çadır gönderileceğini belirtti. 

2 ayda 4 metro! Bakan Uraloğlu duyurdu: İstanbul'u trafik çilesinden... Haberi Görüntüle

ŞERİF STK GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ 

Radio Pakistan'da yer alan habere göre, Başbakan Şahbaz Şerif, Türkiye'de deprem bölgesnde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Lahor'da bir araya geldi. 

Toplantıya, Al Khidmat Vakfı, Sailani Refah Vakfı ve Edhi Vakfı temsilcileri, yardım operasyonlarını yürüten Plan ve Kalkınma Bakanı Ahsan İkbal ile NDMA Başkanı Korgeneral Malik katıldı.

Hayal Garip'in eski sevgilisi kim? Çocuklar Duymasın Duygu'nun sevgilisi kim? Haberi Görüntüle

100 BİN KIŞLIK ÇADIR GÖNDERİLECEK 

Şerif, Pakistanlı STK'lerin afetzedelere yönelik çabalarına teşekkür ederek, toplanan tüm yardımların NDMA aracılığı ile Türkiye'ye gönderilmesi talimatını verdi. 

NDMA Başkanı Korgeneral Malik, depremzedeler için Türkiye'ye gelecek ay sonuna kadar 100 bin kışlık çadır gönderileceğini belirtti. 

Malik bu çadırların mevsim şartları ve AFAD ile istişare sonucunda hazırlandığını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading