Yandex Metrica
SON DAKİKA
Özdağ'dan Akşener iddiasını yineledi: CHP'ye geçmiş olsun

Özdağ'dan Akşener iddiasını yineledi: CHP'ye geçmiş olsun

6'lı masada yer alan partiler yaklaşık 8 aydır toplanıyor ve her defasında da 2023 Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir sonuç çıkaramıyor. Parti'den ayrılarak Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, dün Meral Akşener ile ilgili ortalığı karıştıran bir iddia ortaya atmıştı. Ümit Özdağ iddiasını bir kez daha yineleyerek, masayı dağıtmak için hamleler yaptığını bildiren Ümit Özdağ iddiasını bir kez daha yineledi. Bunu tahmin olarak söylemediğini, bilgi olarak paylaştığını aktaran Ümit Özdağ,

Gündem

23.01.2024, 20:02

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ev sahipliğinde sekizinci kez bir araya gelecek.

Acun Ilıcalı, GSTV Youtube kanalını satın mı aldı? Acun Ilıcalı... Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZDAĞ AÇIKLADI: AKŞENER CHP'Yİ EKARTE ETMEK İSTİYOR

8. toplantı öncesi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ flaş bir açıklama yaptı. İYİ Parti'den ayrılarak kendi yolunu çizen ve ırkçı söylemleriyle gündeme gelen Özdağ, Akşener'in CHP'yi ekarte edip ana muhalefet olmak istediğine dikkat çekti

Dün katıldığı bir yayında konuşan Özdağ, "Meral Akşener, 6'lı masayı dağıtıp kalkacağını düşünüyorum. Kalkmaya hazırlanıyor" şeklinde konuştu.

ABD'li aktivistlerden lobiyi terleten sorular! Daha fazla insan öldürmek için... Haberi Görüntüle

"ANA MUHALEFET OLMAYA OYNUYOR"

Akşener'in tek hedefinin 'ana muhalefet' olduğunu iddia eden Ümit Özdağ, "Meral Akşener, AK Parti'yi devirmeye oynamıyor. Ana muhalefet olmaya oynuyor. İYİ Parti'deyken ben AK Parti'den oy almayı düşünüyordum, Meral hanım CHP'den alalım diyordu" dedi.

31 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler bedava mı? Seçim günü İETT... Haberi Görüntüle

İDDİASINI YİNELEDİ: CHP'YE GEÇMİŞ OLSUN

Bugün çeşitli programlar kapsamında Kayseri'ye gelen Özdağ Akşener ile ilgili iddialarını yineledi.

Bir gazetecinin, "Dün katıldığınız bir televizyon programında, 6'lı masayla ilgili Meral Akşener'in masayı bozacağını ve ana muhalefet olacağından bahsettiniz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ben biliyorsunuz 6'lı masanın içişleriyle ilgili hemen hemen hiç açıklama yapmadım ama siyasetin genel gidişini iyi biliyorum. Meral Akşener Hanımefendi'yi iyi tanıyorum. Kendisiyle partiden ayrılmadan önce yapmış olduğum konuşmayı da iyi hatırlıyorum. Daha sonraki süreci de yakından izledim. Evet, Meral Hanım'ın hedefi bu seçimlerde Erdoğan'ı devirmek, AK Parti'den oy almak değil. Meral Hanım'ın hedefi ana muhalefet partisini oluşturmak. Bunun için de oyunu Cumhuriyet Halk Partisi'nden almak üzerine bir kurgu yapmış durumda. Bunda da büyük ölçüde başarılı oldu. Şimdi de masadan kalkmaya hazırlanıyor."

2024 MANİSA-ŞEHZADELER SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Şehzadeler'de hangi... Haberi Görüntüle

"CHP'YE GEÇMİŞ OLSUN"

Bunu tahmin olarak söylemediğini, bilgi olarak paylaştığını anlatan Özdağ, "Bu konuda yapılmış olan temaslarla ilgili bilgi sahibiyim. Anadolu'dan İYİ Parti teşkilatlarından, otobüslerin kaldırılarak 'Meral Akşener sen aday ol' şeklinde bir kampanyanın başlatılmaya çalışıldığını duyduk. Tabii bu da Meral Akşener'in kendi siyasetidir. Buna da saygı duyuyoruz. Yani hiç şey yapmıyoruz. Eleştirmiyoruz da, desteklemiyoruz. Biz bunu bir veri olarak paylaştık. Cumhuriyet Halk Partisi'ne de geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading