Yandex Metrica

Özbekistan'da liderler buluştu! Zirveden öne çıkan kareler

Özbekistan'da liderler buluştu! Zirveden öne çıkan kareler

Türkiye'yi iç siyasette kısır döngülere sürükleyen muhalefet, 6'lı masada "adaylık" ve "HDP" kriziyle boğuşurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan Uluslararası siyaset arenasında destan yazmaya devam ediyor. Semerkant'taki Şangay İşbirliği Örgütü zirvesine özel davetli olarak katılan Erdoğan'ın Putin ve diğer liderlerle verdiği görüntüler "Dünya lideri nasıl olunur?" sorusuna yanıt oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:48

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in davetiyle ŞİÖ Zirvesi'ne özel konuk olarak katılmak üzere Semerkant'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ebedi Şehir Kompleksi’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada katılımcı ülkelerin liderleriyle bir araya gelirken ortaya sıcak görüntüler çıktı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmam Ali Rahman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir araya geldi.

Başkan Erdoğan, komplekste Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ve diğer liderlerle sohbet etti.

Gezi sırasında Putin ile ayrıca sohbet eden Erdoğan, komplekste incelemelerde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading