Yandex Metrica

Otobüsün üzerinde konuşan İmamoğlu'na taş atılmıştı! Olayın arkasında bambaşka bir gerçek ortaya çıktı!

Otobüsün üzerinde konuşan İmamoğlu'na taş atılmıştı!  Olayın arkasında bambaşka bir gerçek ortaya çıktı!

Dün Erzurum'a "Esnaf ziyareti yapacağız" diyerek giden ancak kent meydanında otobüs üzerinde konuşmaya yapmaya çalışan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaşlar tarafından protesto edildi. Ekrem İmamoğlu'na yabancı cisimlerin atıldığı anlar sonrası polis ekipleri olaya müdahale ederken, olayın arkasında çok farklı bir gerçek ortaya çıktı. İmamoğlu'nun konuşma yaptığı esnada CHP ve HDP'li isimlerin vatandaşlara taş fırlatarak tahrik ettiği görüntüler kameralara yansıdı.

Gündem

23.01.2024, 20:50

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "Esnaf ziyareti yapacağım" diyerek gittiği Erzurum'daki kent meydanında otobüs üzerinde miting yapmaya klakınca vatandaşlar tarafından protesto edildi. 

POLİS TOMA İLE MÜDAHALEDE BULUNDU

Ekrem İmamoğlu'na yönelik de yabancı cisimler atılırken İmamoğlu şehri terk ederek İstanbul'a döndü.İmamoğlu'nun otobüsünün miting alanından çıkmasının ardından gerginliğin artması üzerine yabancı cisim atan gruba, TOMA ile tazyikli suyla müdahalede bulunuldu.Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise yaptığı açıklamada, "Nerede müracatlarınız? Madem olay bu kadar büyüdü ben yarın Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağım. İzinsiz miting yapmanın, izinsiz yürüyüş yapmanın, taşlarla oraya gelmenin ne olduğunu anlasınlar" ifadelerini kullandı.

CHP VE HDP'LİLER KIŞKIRTTI 

Ekrem qİmamoğlu'nun mitinginde yaşanan karışıklığın perde arkasındaki gerçek bambaşka çıktı. Yaşanan olaylar öncesi HDP ve CHP'li grupların halka taş atarak kışkırttığı görüntülerle tespit edildi. 

SADECE ESNAFA ZİYARETTE BULUNACAKTI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum ziyareti için valiliğe 'miting' değil 'esnaf ziyareti' yapacağını bildirdiği belge ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading