Yandex Metrica
SON DAKİKA
Osman Nuri Kabaktepe, Kılıçdaroğlu'nun çelişkilerini tek tek sıraladı: PKK ile Kılıçdaroğlu aynı yanda!

Osman Nuri Kabaktepe, Kılıçdaroğlu'nun çelişkilerini tek tek sıraladı: PKK ile Kılıçdaroğlu aynı yanda!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 28 Mayıs cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi öncesinde 8’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sergilediği siyasi açıklamalarını ve çelişkilerini tek tek sıraladı. Nuri Kabaktepe, “Bir yanda ‘İkinci turda da Kılıçdaroğlu’nun yanındayız’ diyen Kandil’deki terör sözcüleri, diğer yanda çakma milliyetçilikle milleti kandırabileceğini sanan Kılıçdaroğlu! Ne PKK ‘bir yanda’ ne de Kılıçdaroğlu ‘diğer yanda’. Görünen o ki ikisi de ‘aynı yanda’. Nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ilkesizlik!” dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 28 Mayıs cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi sosyal medya adresinden dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Kabkatepe; ""Aziz Milletimiz ise bu 'acziyet' ve 'tutarsızlık' piyesini seyretmeye mecbur kalıyor… Bir yanda; PKK'nın sözde yöneticilerinin kendilerine yönelik onlarca destek açıklaması, diğer yanda bu açıklamalardan medet uman Kılıçdaroğlu." ifadelerine yer verdi. 

Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya platformu Twitter'dan yaptığı gündem değerlendirmesinde 8'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutumuna, HDP'nin ve terör örgütü PKK'nın Kılıçdaroğlu'na destek açıklamalarına ve Millet İttifakı'nın geldiği son noktaya atıfta bulundu. Kabaktepe, Millet İttifakı'nı eleştirerek, "Beklendiği üzere; 14 Mayıs'ta travmatik bir yenilgi daha alarak 'ümidini' kaybeden Millet İttifakı, 28 Mayıs'ta bütün tuşlara basarak seçimi kazanacağını zannediyor" dedi.

Sandık görevlileri kaç para alacak 31 Mart 2024? YSK sandık... Haberi Görüntüle

"AZİZ MİLLETİMİZ ACZİYET PİYESİNİ SEYRETMEYE MECBUR KALIYOR"

Kabaktepe açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Aziz Milletimiz ise bu 'acziyet' ve 'tutarsızlık' piyesini seyretmeye mecbur kalıyor… Bir yanda; PKK'nın sözde yöneticilerinin kendilerine yönelik onlarca destek açıklaması, diğer yanda bu açıklamalardan medet uman Kılıçdaroğlu."

Firari trol kaçamadı! İBB'den 1.5 milyon kıyak geçilmişti: Yasa dışı... Haberi Görüntüle

"KAPALI KAPILAR ARDINDA PAZARLIK YAPAN KILIÇDAROĞLU"

Eleştirilerine devam eden Kabaktepe, "Bir yanda 'Yüzyıllık Cumhuriyet'i değiştireceğiz' diyen HDP'li Sırrı Sakık; diğer yanda makam hırsı uğruna Cumhuriyet değerlerinin dahi ortadan kaldırılmasını bile hoş gören Kılıçdaroğlu! Bir yanda; Kandil'de saklandığı mağaradan 'Her türlü desteği vereceğiz' diyen terörist Duran Kalkan; diğer yanda bu desteği reddetme cesareti dahi gösteremeyen, kapalı kapılar ardında pazarlık yapan Kılıçdaroğlu!" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading