Yandex Metrica
SON DAKİKA
Osman Nuri Kabaktepe: İstanbul'da 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz

Osman Nuri Kabaktepe: İstanbul'da 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yarın İstanbul'da düzenlenecek olan mitinge ilişkin yaptığı açıklamada Mitingimizin neden Yenikapı'da değil de Atatürk Havalimanı'nda yaptığımızı soruyorlar. 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz. Hedefimiz o. Mitingler 3-4 günlük hazırlığa ihtiyaç duyar.'' dedi.

Gündem

09.02.2024, 11:11

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CNN TÜRK'te Hafta Sonu programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı.

Seçim sürecine ilişkin konuşan Osman Nuri Kabaktepe, yarın İstanbul'da düzenlenecek olan tarihi miting hakkında bilgi verdi.

İzmir hizmet istiyor! Hamza Dağ net konuştu: İzmir için önemli... Haberi Görüntüle

''1 MİLYONLUK MİTİNG HEDEFLİYORUZ''

İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Mitinglerin hatırı sayılır bir etkisi var. 20 yıl önceki gibi midir, değildir. Seçimde hangi faaliyetler önemlidir diye bakıldığında mitingler ilk 3'te 4'te yer alıyor. Partiler miting alanlarını kura ile belirliyorlar. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Mitingimizin neden Yenikapı'da değil de Atatürk Havalimanı'nda yaptığımızı soruyorlar. 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz. Hedefimiz o. Mitingler 3-4 günlük hazırlığa ihtiyaç duyar.

Yerel seçimlere sayılı günler kaldı! Seçem kağıdı gelmeyenler nasıl oy... Haberi Görüntüle

İBB'DEN YENİKAPI ENGELİ

Yenikapı için çekilen kurada bize de yer çıktı ama İBB Cuma akşamına etkinlik koydu, hazırlık yetişemezdi. İyi niyetliyim ama engellemeye yönelik tavır da olabilir. Birincisi FETÖ hain darbe girişimine karşı karargah olarak kullanılan alandan bu mitingi yapacağız. Atatürk Havalimanı FETÖ hain darbe girişimine karşı karargah olarak kullanılan alandan bu mitingi yapacağız. Atatürk Havalimanı milli iradedir. Yeni Nuri Demirağ'ların projelere imza atacağı bir alandır.

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın İran gençlik sorumlusu öldürüldü Haberi Görüntüle

''CUMHURBAŞKANIMIZ SEÇİMDEN İKİ GÜN ÖNCE İSTANBUL'DA OLACAK''

İstanbul Türkiye'nin yüzde 20'si. Seçimi direkt etkiliyor. Oylarımızı artırabileceğimizi düşünüyorum, sahada gördüğümüz o. Gözbebeğimiz bir kentteyiz. Cumhurbaşkanımız seçimden 2 önce İstanbul'da olacak.  Bazı ilçelerimizde miting, bazılarında yürüyüş olacak. Bazı ilçelerimizde miting, bazılarında yürüyüş olacak. Seçim endeksli 2 aydır çalışıyoruz İstanbul'da. 4,5 milyon hane, 73 bin sokak ziyareti hedefi koyduk. Bazı yerlerde ziyaret kısıtları var, sakinlerin istemediği. Programlarımızı bugüne kadar yerine getirdik. Bakan Kurum, Bakan Soylu ve adaylarımızla verimli süreçteyiz.

Ankara'ya kritik ziyaret! Bakan Fidan, ABD'li heyeti kabul etti Haberi Görüntüle

TANSİYON NASIL DÜŞECEK?

Amasız ve fakatsız birliğimizi bozacak, şiddeti, kaba gücü göstermemiz gerekir. Bunun karşısında durmamız gerekir. Bizim ofisimize, İYİ Parti ofisine, CHP ofisine saldırı oldu. Diğer partilerle birlikte şiddetin karşısında olduk. Rakibiz üzerinden suçlama noktasına gitmemeliyiz. Söylenenler toplumu kutuplaştırmaya varmamalı.Bizim çok projemiz var anlatacak. Siyasette 2 tarzdan bahsedilir. Bir yapar söylersiniz, iki söyler yapmazsınız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading