Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ortaokul ve liseler ders başı yaptı

Ortaokul ve liseler ders başı yaptı

Kademeli normalleşme kararıyla birlikte ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitime geçildi. Aylar sonra okula dönen öğrenciler, arkadaşlarıyla özlem giderdi.

Gündem

23.01.2024, 17:32

1 Haziran'da açıklanan yeni normalleşme paketiyle birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı okullarda telafi eğitimine geçileceğini duyurmuştu. Geçen hafta ilkokulların haftada iki gün yüz yüze eğitime geçmesinin ardından bugün de ortaokul ve lise öğrencileri okullarda telafi eğitimine başladı.

SALGIN KURALLARI DİKKATLE UYGULANDI

Bir süredir uzaktan eğitim gören öğrenciler, sınıflarda corona virüs kapsamındaki tedbirlerine uyarak dersbaşı yaptı.

''ARKADAŞLARIMA KAVUŞTUM''

Uzaktan eğitim sonrası aylar sonra okullarına kavuşan öğrencilerden Burhan Sakallıoğlu, "Okulu çok özledim. Arkadaşlarıma kavuştum. Eski arkadaşlarımı gördüm." dedi.

Öğrenci Arda Ege ise sabah erken kalkıp okula geldiğini anlatarak, "Okulu özlemiştim. Okula gelmek önemli." diye konuştu.

ZİYA SELÇUK SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Bugün ortaokul ve lise öğrencilerimiz uzun bir aradan sonra okullarına kavuştu. Geçen hafta ilkokul öğrencilerimizin %70 katılımı oldu. Okul sadece öğretim yapılan yer değil; “okul” paylaşma, farklılıklara saygı duyma, bir olabilme yeridir. Fotoğraflar çok net anlatıyor sanırım.'' açıklamalarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading