Yandex Metrica

Ortalığı karıştıran iddia: Ekrem İmamoğlu İYİ Parti'ye mi geçiyor?

Ortalığı karıştıran iddia: Ekrem İmamoğlu İYİ Parti'ye mi geçiyor?

Seçimler öncesinde siyasi kulislerde gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İYİ Parti’ye geçecek” iddiası siyaset kulislerini çalkaladı.

Gündem

23.01.2024, 20:19

2023 yılın genel seçimlerine az bir zaman kala İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İYİ Parti’ye geçeceği iddiası gündeme adeta bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yakın temasları bu olayı doğrular nitelikte.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağdat'ta yoğun sevgi gösterisi: Zılgıt sesleriyle karşılandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağdat'ta yoğun sevgi gösterisi: Zılgıt sesleriyle karşılandı Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU İYİ PARTİ'YE Mİ GEÇİYOR?

Siyasi kulislerdeki söylenti ve iddialara göre her fırsatta, her açılışta ve hatta her mitingde yan yana olan İYİ Parti lideri Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki yakınlaşmanın altında parti değişikliği olduğu iddia edildi.

Altılı masadaki bir partinin iddiasına göre Meral Akşener 2023 seçimleri öncesinde partisinin grup toplantısında Ekrem İmamoğlu’nu Ankara’ya davet edecek ve partisini rozetini takacak.

23 Nisan'da 29 ülkeden çocuklar Külliye'de buluşacak! Onur konuğu: Filistin! 23 Nisan'da 29 ülkeden çocuklar Külliye'de buluşacak! Onur konuğu: Filistin! Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ SEÇİM AFİŞİNDE EKREM İMAMOĞLU DETAYI

‘Ekrem İmamoğlu İYİ Parti’ye geçecek’ iddiasının sonrasında geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir seçim afişinde Ekrem İmamoğlu’nun da yer alması ise gözlerden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading