Yandex Metrica

Ortaklığın gereğini yerine getirdiler: CHP'nin Maltepe mitinginde HDP bayrakları ve zafer işaretleri!

Ortaklığın gereğini yerine getirdiler: CHP'nin Maltepe mitinginde HDP bayrakları ve zafer işaretleri!

CHP'nin ve ortaklarının bugün düzenlediği mitinge sadece CHP'liler değil masanın diğer üyeleri ve HDP'liler de katıldı. Mitinge katılan HDP'liler Yedili Masa'nın bir üyesi olarak bayraklarıyla ve zafer işaretleriyle mitinge renk kattılar.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Seçimlere artık kısa bir süre kalırken Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu tüm tuşlara basarak HDP'ye çeşitli sözler vermişti.

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

KANDİL'DEKİ TERÖR BARONLARI MUTLU

Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin verdiği "özerklik ve özgürlük" sözleri Kandil'deki terör baronları tarafından sevinçle karşılanmış ve ardından Kılıçdaroğlu'na yönelik destek açıklamaları üst üste gelmişti.

Bu destek açıklamaları sonrasında da özerklik ve Selahattin Demirtaş'ın hapisten çıkması HDP'liler tarafından sık sık gündeme getirilmişti. Yedili Masa'nın  sözde milliyetçi partisi İYİ Parti ise pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da herhangi bir tepki göstermedi.

Kılıçdaroğlu'ndan yüz bulan HDPKK'lılar "Dişe diş, kana kan, seninleyiz Öcalan" sloganlarıyla Kılıçdaroğlu'nun mitingine gitmiş Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da mitingde yaptığı zafer işaretiyle dikkatleri çekmişti.

Kılıçdaroğlu'nun mitinginde HDPKK bayrakları da eksik olmazken bugün de CHP'nin İstanbul mitinginde HDPKK'lılar da Kılıçdaroğlu'na destek için alana gitti.

Zafer işareti yapan HDPKK'lılar pankart açtı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading