Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ordu'da can pazarı! Fındık işçilerini taşıyan minibüs ticari araçla çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Ordu'da can pazarı! Fındık işçilerini taşıyan minibüs ticari araçla çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberleri... Ordu'nun Ünye ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2'si ağır 20 kişi yaralandı.

Gündem

23.01.2024, 22:11

Ordu'nun Ünye ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2'si ağır 20 kişi yaralandı.

Adana'da petrol var mı? Adana'da petrol var mı? Adana'da petrol... Haberi Görüntüle

SÜRÜCÜLERİN YANI SIRA 18 KİŞİ YARALANDI

Alınan bilgiye göre, Sedat Koyun yönetimindeki 05 ABG 465 plakalı fındık işçilerini taşıyan minibüs, Samsun-Ordu yolu Çaybaşı sapağında Ahmet Taş yönetimindeki 52 ES 027 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Soyer'in İmamoğlu'ndan farkı yok! Seçim arifesinde İzmir'li vatandaşlar yine yolda... Haberi Görüntüle

İŞÇİLER YOLUN ORTASINA SAVRULDU

Kazanın şiddetiyle işçileri taşıyan minibüs takla atarken, bu araçta bulunan işçilerin bazıları ise savruldu. İşçiler, yolun ortasında refüjde beklerken, bölgede ikinci bir kazanın meydana gelmemesi adına güvenlik önlemleri alındı.

Ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı yolda jandarma ekipleri tarafından tedbir alınırken, araç sürücüleri ile birlikte toplam 20 yaralı, olay yerinden yapılan ilk müdahalelerinin ardından 112 acil ekipleri tarafındın Fatsa, Ünye ve Terme’deki hastanelere kaldırıldı.

2024 MUŞ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muş'ta hangi... Haberi Görüntüle

1 KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan, durumları ağır olan 54 yaşındaki Zekiye Şeker isimli kadın kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, hurdaya dönen araçlar ise kaza alanından çekici yardımıyla kaldırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading