Yandex Metrica

Sitede Ara

Operasyonu DEAŞ'a bağlayıp Türkiye'yi tehdit ettiler: Gereken yanıt verilecektir

Operasyonu DEAŞ'a bağlayıp Türkiye'yi tehdit ettiler: Gereken yanıt verilecektir

Irak-Suriye sınır hattında icra edilen Kış Kartalı Harekâtı, PKK'nın Avrupa yapılanmasını harekete geçirdi. BM ve AB'den destek isteyen örgüt, Türkiye'ye tehdit savurmaktan geri durmadı.

Gündem

23.01.2024, 22:04

Irak kuzeyindeki başarılı operasyonlar karşısında nefes alamaz hale gelince "Türkler kimyasal silah kullanıyor" yalanına sarılan terör örgütü dün geceki yoğun bombardımanı da 'DEAŞ'a bağladı. 

Suriye kuzeyinde yıllardır ABD'nin yürüttüğü DEAŞ-PKK tiyatrosuna yeniden sarılmaya çalışan terör örgütü, Türkiye'nin bölgede DEAŞ'ın zayıflamasından rahatsızlık duyduğu propagandasını yapıyor. 

Geçtiğimiz günlerde DEAŞ'lı teröristlerin Haseke'deki bir cezaevinden kaçmalarına göz yuman PKK/YPG, uluslararası arenada meşruiyet kazanmak için 'DEAŞ' kozuna yeniden sarılıp Türkiye'yi tehdit ediyor. 

Uzun yıllar PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin sorumluluğunu üstlenen teröristbaşı Salih Müslim, "Bu saldırılar DEAŞ kırıldığı için başvurulan saldırılardır. DEAŞ kaybettikçe Türk devleti devreye giriyor. Kuzey ve doğu Suriye halkları bu saldırılara gerekli yanıtı verecektir" dedi. 

Türkiye'yi açıkça tehdit eden Müslim, 2018 Şubat'ında Çek Cumhuriyeti'nde gözaltına alınmasının ardından CIA'nın devreye girmesiyle serbest bırakılmıştı. Müslim o günden beri Avrupa ülkelerinde serbestçe dolaşmaya devam ediyor. 

Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası yoktu Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜ BM VE AB'DEN YARDIM İSTEDİ

Irak-Suriye sınır hattı boyunca icra edilen Kış Kartalı Harekâtı, terör örgütünün Avrupa'daki yapılanmasını da harekete geçirdi. Avrupa Kürdistanlı Demokratik Toplumlar Kongresi (KCDK-E), Türkiye'nin bölgede soykırım yaptığını iddia ederek Avrupa'daki terör örgütü yandaşlarını 'alanlara çıkıp tepki koymaya' çağırdı. 

Hem Birleşmiş Milletler hem de Avrupa Birliği'ni terör örgütüne destek vermeye çağıran PKK yandaşları şu açıklamayı yaptı:

"Onlarca savaş uçağının yer aldığı kapsamlı saldırılar Türk devletinin katliamcı yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Başta BM ve AB olmak üzere, uluslararası muhatap bütün kurumları bu insanlık dışı saldırılara karşı sorumluluklarının gereğini yerine getirmeye, buna karşı tutum sahibi olmaya çağırıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading