Yandex Metrica

Operasyon bölgesinden sıcak gelişme! Büyük zırhlı konvoy bölgeye giriyor!

Operasyon bölgesinden sıcak gelişme! Büyük zırhlı konvoy bölgeye giriyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'ye yeni bir askeri operasyon başlatma sinyali vermesinin ardından bölgede hareketlilik yaşanıyor. Suriye’de operasyon bölgesine Türk Silahlı Kuvvetlerine ait büyük zırhlı konvoy, Suriye’de operasyon bölgesine giriş yapmaya hazırlanıyor.

Gündem

06.02.2024, 18:46

Bugüne kadar Türkiye terörle mücadele kapsamında Suriye’nin kuzeyine 4 operasyon gerçekleştirdi. Irak üzerinden PKK/YPG işgali altındaki bölgelere silah ve askeri araç sevkiyatı hız kazandı. Operasyon bölgesinde gelen son bilgilere göre; Türk Silahlı Kuvvetlerine ait büyük zırhlı konvoy, Suriye’ye giriş yapacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral Akşener... Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE AİT BÜYÜK ZIRHLI KONVOY BÖLGEYE GİRİŞ YAPMAYA HAZIRLANIYOR 

Türkiye, operasyon ile iki bölgeye odaklanacağını iddia edildi. Türkiye'nin iki hedefi; Tel-Rıfat ve Kobani. Bu bölgelerin alınması ile Cerablus ve Tel Abyat bağlantısı sağlanacak. Bölgeden gelen bilgilere göre; Türk Silahlı Kuvvetlerine ait büyük zırhlı konvoy, Suriye’ye giriş yapmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Suriye Milli Ordusu (SMO) unsurları, terör örgütü PKK/YPG işgalindeki Tel Rıfat ve Münbiç sınırına yakın noktalardaki cephe hatlarında 24 saat nöbet tutuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading