Yandex Metrica

Önce Tarkan şimdi Gülşen! İzmir Belediye Başkanı Soyer tek konsere servet ödeyecek

Önce Tarkan şimdi Gülşen! İzmir Belediye Başkanı Soyer tek konsere servet ödeyecek

İmam hatiplilere yönelik hakareti nedeniyle tepkilerin odağı haline gelen şarkıcı Gülşen, yılbaşında İzmir'de sahne alacak. Altyapı yetersizliğinden, toplu taşıma sıkıntısından şikayet eden İzmirlileri görmezden gelen İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konserlere servet ödemeye devam ediyor.

Gündem

23.01.2024, 20:13

30 Nisan'da verdiği konserde imam hatiplilere yönelik hakareti sebebiyle büyük tepki toplayan  ve 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlamasıyla ikinci kez hakim karşısına çıkan Gülşen'in davası 1 Mart 2023'e ertelenirken şarkıcı tekrar sahnelere döndü.

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

TEK KONSERE 5 MİLYON TL

Şakıcı Gülşen yılbaşı gecesi İzmir Gündoğdu Meydanı'nda sahne alacak. Kentte altyapı yetersizliğinden, ulaşım problemlerinden ve daha birçok sıkıntıdan şikayet eden İzmirlileri görmezden gelen İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise konserlere servet ödemeye devam ediyor.

Öyle ki Gülşen'in bu konserden 5 milyon TL alacağı bilgisi paylaşılıyor. Şarkıcının alacağı ücret sosyal medyada tepkiyle karşılanırken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sitesinden yapılan açıklamada “İzmirliler, 2023 yılına sevilen sanatçı Gülşen ile ‘Merhaba’ diyecek. Yeni yılı Gündoğdu Meydanı’nda karşılayacak İzmirliler, bu özel gecenin coşkusuna ortak olacak” denildi.

23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? 23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

TARKAN'A 3 MİLYON 540 BİN TL ÖDEDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin konserlere ödediği astronomik ücretler gündemden düşmüyor. Soyer'in Gülşen'den önce Tarkan konserine de 3 milyon 540 bin lira ödeme yaptığı faturalarla ortaya çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading