Yandex Metrica

Ömer Çelik'ten İmamoğlu açıklaması: Cumhurbaşkanımız ve partimiz siyasi kumpasla yan yana getirilemez

Ömer Çelik'ten İmamoğlu açıklaması: Cumhurbaşkanımız ve partimiz siyasi kumpasla yan yana getirilemez

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Hiç kimse demokratik mücadelenin bedelini ödemeden Cumhurbaşkanımızın hikayesinin bir benzerini ürettiğini söylemez bu sadece taklitçilik olur.

Gündem

23.01.2024, 22:16

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da havalimanında yaptığı açıklamada, "O gün sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili yürütülen tartışmalar başka birilerinin adaylığı ilgili tartışmalara dönüşmüş gibisinden yaklaşım sergilediler. Hiç kimse Cumhurbaşkanımızın ve partimizin adını siyasi yasakçılıkla yan yana yazamaz. Bu gidişle bunların (6'lı masa) adaylarını ilan etmeleri 2023'teki haziran seçimleri sonrasına kalabilir. Cumhurbaşkanımızın siyasi hikayesi özgün mücadeleler üzere kurulu ve bedeli ödenmiş bir hikayedir. Hiç kimse demokratik mücadelenin bedelini ödemeden Cumhurbaşkanımızın hikayesinin bir benzerini ürettiğini ödeyemez bu sadece taklitçilik olur" şeklinde konuştu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle;

'CUMHURBAŞKANIMIZ VE PARTİMİZ SİYASİ KUMPASLA YAN YANA GETİRİLEMEZ'

Eski vesayet artığı bir yaklaşımın neticesidir. Hiç kimse Cumhurbaşkanımız ve partimizin adını yasakçı olarak yazamaz. Cumhurbaşkanmız ve partimiz ve siyasi kumpasla yan yana getirilemez.

Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan çıkarılsın Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan... Haberi Görüntüle

'MİLLET NE DERSE O OLACAK'

Diyorlar ki; AK Parti kendisini mağdur gibi gösteriliyor. Sizin bizi mağdur edecek bir siyasi kapasiteniz yok. Adı geçen adayları ister üst üste yazsınlar ister sağdan sola, ister toplasınlar, çarpsınlar bizim için fark etmez. Biz yolumuza devam ediyoruz. Son tahlilde millet kararını verecek. Sandık ne derse millet ne derse o olacak.

Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

'BUNLARIN ADAY BELİRLEMELERİ 2023'ÜN SONLARINDA OLABİLİR'

Bizim adımızı bunların bahsettiği komplolarla anılması söz konusu değildir. Bundan sonrasında da adaylarını belirleyeceklerse belirlesinler. Bunların aday belirlemeleri 2023 seçimlerinin sonlarında olabilir. Kendi kararlarını kendileri versinler. Bizim için hiç fark etmez. Biz demokratik yarışı sürdüreceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading